South Park.

Det finns  ju få program som är i klass med South Park. Ok, det skulle möjligtvis vara Simpsons då, men det är knappt. Dåligt tecknat, hjärn-döda röster, sarkasm så det skriker om det, ironi och totala dissningar av dagens samhälle. Med andra ord; alldeles lagom kvällsunderhållning. (Näst efter en mini-hunk iklädd endast byggarbyxor som vandrar omkring i lägenheten, förstås). Sen ska vi inte ens gå in på DHW, Sex and the City, Extreme homemakeover och Scrubs. Det mina vänner, det är tv när det är som bäst. Gråt, skratt och en lagom dos av sån där medelklass-svensson-tycker synd-om-men-gör-inget-åt-det.

Nu sitter jag i soffan, har tända ljus, en alldeles jättesöt pojkvän i sängen och South Park på tv:n. Ibland är det svårt att hitta något att klaga på. (Om man bortser från disken i köket, dammet i hörnen och hårstråna på badrumsgolvet).

You do it well.

Är det bara jag som har en tendens att alltid gå upp tidigare än jag behöver? Hur jag än bär mig åt har jag alltid minst 45 minuters död-tid att spendera innan jobbet på morgonen. Visserligen är det rätt skönt att bänka sig framför tv:n eller sitta vid datorn på morgonen, för det ger en känsla av ledighet. Men vem försöker jag lura? Går jag däremot upp senare lyckas jag på något sätt sminka mig, klä på mig och äta frukost snabbare än vanligt och har likförbannat massa tid över som jag hade kunnat sova bort.

Men, bättre tidig än sen, trots allt.

None

BINGO!

Bärbar dator + mobilt bredband, kan det bli bättre? Nästan inte faktiskt. Back in the real world liksom. Himla bra söndag idag. Vaknade vid elva (av att mamma kom) sliten, aningen bakfull och svårt ofräsch. (Jag, inte mamma). En halvtimme senare var vi på väg till Rusta där jag köpte städ-grejor (gör vågen nu för fan). Efter det åkte vi till Sturehovs slott (?) och åt lunch i den soliga slottsträdgården. (Skönt att andas lant-luft). Sedan bar det av till Ikea, kom hem 350 :- fattigare, men sådär löjligt shopping-glad som jag nästan tror att bara vi snopp-lösa människor kan vara. Vattenkanna, mattor, vaser, sitt-dynor, gardinhängare (?) och annat smaskigt. Efter det - hem och städa. Städa utav bara helvete. Gjorde allt utom det mest nödvändiga - dammsugningen.

Äh, det finns ju en mogondag också. Jag tror (hoppas) att inte dammråttorna hinner börja leva under natten.

Finally.

Äntligen. Nu är bredbandet kirrat. Eller, kirrat och kirrat, vi "provar på" mobilt bredband i 10 dagar, är vi nöjda tar vi det. Jag är skitnöjd. Finns bara ett problem: Jag sitter just nu på golvet med tangentbordet framför mig och datorn står på ett gammalt tv-bord. Vi snackar hardcore-nackspärr. Och ryggspärr. Och alla jävla spärrar som finns.

Vi var och storhandlade på Willys idag (10 vuxenpoäng), mogna saker såsom grönsaker, frukt, kött och juice. Sen att det blev läsk, chips, ostbågar och popcorn också är en annan femma. En sak slog mig häromdagen - det är märkligt att jag inte har blivit tjock ännu. Bor man ihop blir det ju lätt godis, ostbågar och andra av människans bästa skapalser
rätt... ofta. Det är snarare tvärtom, det verkar ha motsatt effekt på mig. Felvänd matsmältning på något vis. Men som sagt, en vacker dag när jag minst anar der smäller det...

... en månad senare.

Svar nej , vi har fortfarande inte skaffat dator & bredband hem till lägenheten. Lathet eller snålhet - jag är osäker på den fronten. Jag menar, dator har vi ju egentligen, men inte inkopplad. Att skaffa bredband är antagligen inte så krävande som jag har fått för mig, och antagligen kommer inte hela månadslönen behöva gå åt just detta, även om det känns så. För er om undrar så har hela flytt-grejen gått utmärkt, och jag kan upplysa er om att jag inte har behövt äta nudlar en enda gång. (Thank god/pappa/Jonas).

Har även hunnit vara en vecka på Santorini (Grekland) sen sist. Det var awesome. Maten, vinet, kärleken, solkrämen (och pengarna) flödade. Såg Sverige-Grekland-matchen där nere, roligt var det. Framförallt med tanke på att jag och Jonas var de enda svenskarna på hela baren. (Bilder på hela resan på bdb, "shutupandsmilee".)

Ska så snabbt som möjligt fixa datorn och bredband, sen jävlar.

RSS 2.0