Bakfyllehelvete.

... Efter 1 Ipren, 10 glas vatten, mint-tabletter och en dos syre (som inte innehåller alkohol-ångor) mår jag faktiskt riktigt bra. Skitkul igår var det, lätt värt bakfyllan liksom. Har blivit mer tålig insåg jag också; 1 flaska vin, 2 öl och 2 cider fick jag i mig.

Jag varken ramlade eller fick minnesluckor. Jag är nästan stolt.

Fira din vagina.

Imorn är det tydligen Vagina-dagen. Är jag helt tappad i golvet, eller finns det fler som inte hade en aning om att det existerar en sådan dag? Till Teater Poro i Stockholm kan man tydligen gå och lyssna på föreläsningar, besöka muff-verkstaden och gå på workshops. I workshopen kan man med hjälp av olika material  "pyssla ihop sin egen muff, vagina eller vad man nu vill kalla den". Läste att ungefär en tredjedel av besökarna är män, och jag slår vad om att minst 70% av den tredjedelen är riktiga äckel. Ni vet, sådana där män/gubbar som bor ensamma tillsammans med sina 300 porrfilmer och som aldrig fått se en riktig fitta. Sådana män som anser att Vagina-dagen är årets höjdpunkt. De går dit och suktar och blir upphetsade, för att sedan gå hem och ta på sig själva. Hoppas jag har fel.

Men på något sätt bör man kanske ändå fira sin "muff" imorn. Frågan är bara hur man gör det? Ger den godis? Klappar den lite? Smörjer in den med någon lyxig kräm? Pratar med den?

Inget av förslagen kännns särskilt lockande.

Humor.

Jag - Åh fy fan, jag svalde en hel lökbit. (harklar mig)
Jonas - Fan vad lökigt.

Ibland är vi grovt lättroade, han & jag.

FRIHET.

Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag. Underbart. Imorn hade jag tänkt: sova ut (länge som fan), tvätta (de enda rena strumporna jag har är antingen omaka eller spyfärgade), duscha (länge som fan, och ja, jag ska tvätta håret), raka alla håriga ställen (ok, nästan alla), städa mitt rum, välja en lagom rockig/sexig/cool/sofistikerad klädsel (hur det nu ska gå till), dricka vin (en flaska för min del) och sedan ut och slå klackarna i taket.

Känns som om jag får prioritera.

eeew.

Jag tror att mina stövlar börjar ruttna inifrån, seriöst. För det första läcker de in vid tårna, och för det andra jobbar jag (som sagt) i dem. Att detta inte är bra fick jag (ännu en gnågn) bevisat för mig igår när jag tog av mig stövlarna när jag kom hem. Satan i helvete. Stövlarna är en sanitär olägenhet och fortsätter detta utveckling kommer de bli ett hot mot samhället, eller åtminstonde mot dess invånare/kunderna. Jävlar alltså. Men dom är snygga och jag är dum-snål, så jag tänker promt använda dem tills det blir varmare. Möjligtvis kan jag sträcka mig till att använda vår-skor på jobbet, men that's it. Jag vill trots allt inte ta död på kunderna.

Har redan hunnit göra dagens goda gärning; tömt och plockat i diskmaskinen. Gud vad jag är bra.

Tatuering.

Jag var med Carro idag när hon tatuerade sig. Jag överdriver inte när jag säger att jag var mer nervös än vad hon var, även om min uppgift mest bestod av att sitta bredvid, pepp-talka och serva med godis och festis (som av någon anledning bara råkade hamna i min mun hela tiden). Hur som helst, det var hur coolt som helst och Carro var stenhård. Har en känsla av att det inte kommer se lika coolt ut den dag jag ligger där på britsen. Vår dag/kväll efter detta har mest bestått av pasta, Guitar-Hero, en b:ig gammal film, vin (för min del), prat och 3 påsar godis.

Jag vill tatuera mig. Varför har jag en känsla av att jag är för feg? ^^

LÖRDAGS.


Lite såhär i efterhand tänkte jag bjuda på bilderna jag tog i lördags.
Detta är alltså förkröket innan krogen. En av oss var nykter, och jag
kan ju säga att det inte var jag.



Vuxen?

Ibland blir jag grinig över att jag är en 19:årig, arbetande kvinna (ok, tjej då). Denna vecka till exempel. Här har ni anledningen: Jag jobbar på påskafton och båda mina familjer (hmm) är bortresta. Detta innebär antagligen att jag inte kommer att få något påskägg och definitivt inte leta efter ett. Jag vill ju leta, som när jag var liten. Leta, hitta, äta tills jag mår illa och lämna resten och aldrig äta upp det. Det är så det ska vara. Men nej, nu är jag vuxen och jobbar och blir lämnad av alla familjemedlemmar. Tur att jag har en extrafamilj hemma hos Jonas, annars hade nog påskafton slutat i badkaret med ett rakblad i handen för min del.

Ok, kanske inte, men ni fattar grejen.

SNOW.

Gick till jobbet i morse med vårkänslor i kroppen. Tights, ny kjol/klännig och tunna tyg-skor. Ungefär 3 timmar innan jag slutade såg jag ut genom fönstret och var snöstorm. S.N.Ö.S.T.O.R.M. Så där gick jag till bussen, helt vit och as-blöt om fötterna, grinig som aldrig förr. Tröstade mig med en Glad Påsk-strut från Åres Chokladfabrik.

Detta känns inte helt okej.

The day after.

Dagen efter utgång kan nog klassas som några av de bästa dagarna, trots allt. Okej, första timmen brukar inte vara någon höjdare. Huvudvärk, o-uppredda missförstånd och tjafs, en inkorg full med skumma sms och allmän ångest.  Men när man väl har duschat, druckit 3 glas vatten, svalt en Ipren och ätit frukost brukar dagen-efter bli en riktig höjdare. Idag t.ex: Långsam promenad i det fina vårvädret, ostbågar och godis och allmänt bakis-mys. (Bakfylla har en tendens att påverka kroppens hormoner på ett... lustigt sätt, har jag märkt).


GE MIG.

Förresten, jag kan verkligen inte sluta fantisera om att ta hål i läppen. Jag vill vill vill, men vore inget smart drag med tanke på mitt jobb. Deppigt som satan. Funderar på att försöka stilla mitt begär en aning genom att ta ett till hål i örat, de nuvarande två känns som ett för lite. Inte i ovan-delen dock, för det kan lätt se lite slynigt ut. Men bredvid något av dom som redan finns liksom. Ja, så får det nog bli. Kanske.

Min pappa tror antagligen att jag kommer se ut
såhär om ett par år om jag gör som jag vill.
Men du kan vara lugn pappa, jag lovar.

image465

Oh yeah.

Det är fredag kväll. Vad gör jag? Jag passar min 2:åriga lillebror. Samtidigt pågår en fest som jag var bjuden på, ungefär en kvart härifrån.

Livet leker.

Men imorn blir det utgång utav bara helvete. Tjejer, melodifestival-final, vin och krog. Låter som ett jävligt bra upplägg. Har dessutom köpt en ap-het ny kjol/klänning, så det kan inte gå fel.





Monster.

Under min röda vecka händer det att Jonas kallar mig för "mensmonstret". Det värsta är att jag inte kan låta bli att tycka att han har full rätt att göra det. Det börjar med att jag gråter en jävla massa, t.ex. för att jag tycker synd om folk, känner mig ful eller andra (ganska lama) anledningar. Sedan går det bara utför. Jag slåss, får damp-anfall och blir überfeminist; slutar i princip att sminka mig (vad fan gör smink för skillnad, jag är ju ändå så jävla ful och blek, buhuu), gör inte ett skit åt mitt hår (det är ingen idé för det är ändå så jävla fuuult, buhu) och att passa på att använda rakhyveln lite smidigt över hela kroppen när jag ändå är i duschen kommer inte på fråga. No way. Till vilken nytta då liksom?

Så här sitter jag nu - med äckligt hår, osminkad, hårig och tillfälligt fet. Ett mensmonster.

Smart.

Jag har för länge sedan kommit fram till att jag är en aning laktos-intollerant. Ändå gör jag ingenting åt saken. Igår drack jag en stor Latte Macchiato, åt gräddstuvad pyttipanna och drack mjölk "för att det är ju så gott".

Ingen bra idé märkte jag redan efter en kvart. Seriöst, skicka mig till något krig; jag skulle kunna ta död på (gasa ihjäl) flera tusen pers.

Besatt.

Nu när mannen har lagt sig är det jag som tar över datorn och blir The Sims-Spelarn'. Planerar att sitta här med min godispåse och snusdosa i minst två timmar. Jag har helt allvarligt utvecklat någon sorts besatthet av det nya Sims-spelet.

A punch in the face.

Att prova bikini(sar) i början av mars, blekfet ocg svettig är ingen bra idé. Jag varnar - det kan leda till extremt negativa tankar, bantnings-tankar och näst inill självmordstankar. Ok, det sista var kanske en övderdrift. Men ändå, ni fattar dealen. Ändå kom jag ut från HM med en påse innehållande en bikini i handen. Ångest och bantningsmetoder vimlade runt i huvudet, men jag gjorde det. Den var min.

Hellre småfet med en snygg bikini än småfet utan snygg bikini. Eller ännu värre; småfet utan någon bikini alls.


Guldgruva?

Konversation vid middagsbordet nyss.

Nathalie - Vet ni, om man pillar i min navel så luktar det ostbågar på fingret.
Jonas - Det är bara för att du aldrig duschar.
Nathalie - Nej, även om jag tvättar naveln när jag duschar så luktar det ändå ostbågar efter typ två minuter.

Jag kan bara säga en sak; jag är avundsjuk.

Guldgruva?


Konversation vid middagsbordet nyss.

Nathalie - Vet ni, om man pillar i min navel så luktar det ostbågar på fingret.
Jonas - Det är bara för att du aldrig duschar.
Nathalie - Nej, även om jag tvättar naveln när jag duschar så luktar det ändå ostbågar efter typ två minuter.

Jag kan bara säga en sak; jag är avundsjuk.

IN YOUR FACE.

Igår hade jag den pissigaste dagen på länge.

1. Röda veckan startade på morgonen.
2. Hade sjuk mag-värk hela dagen på jobbet.
3. Missade bussen hem efter jobbet (med ca 30 sek), fick vänta en halvtimme. Själv. På kvällen. I Södertälje.
4. Mp3-batteriet dog när jag klev på bussen.

Idag har varit en betydligt bättre dag, och tacka fan för det. Vaknade 08.45, mys till 11, pizza-frukost (rester från igår), tv, ta-en-tupplur-från-14 till 18, grillad kyckling+potatissallad och sen lite hederlig Svenssonunderhållning. (Melodifestivalen). Att Nordman gick vidare och att Carola inte gjorde det gjorde mig varm i själen och djupt lycklig.

Fuck ass. (?)

Mens. Mensvärk. På en fredag. Innan jobbet. När jag och Jonas har huset för oss själva på kvällen och tänkt öppna en flaska vin. Solen skiner. Snart jobb. Fuck.

Inte okej. Helvete.

Only once.

Okej. Jag har faktiskt aldrig någonsin nämnt någon annan bloggare/bloggerska i min blogg. Aldrig skrivit varken bra eller dåliga saker om andra bloggar. Idag tänker jag inte heller skriva någonting, däremot tänker jag skriva upp adressen nedan och be er kolla innehållet. Det är inte ofta jag skrattar högt framför dotorn, men när jag ramlade över denna video kände jag ett lyckorus. Jag blev nästan varm i själen och ja, ni får undersöka saken själva helt enkelt.

http://www.youtube.com/watch?v=gzxApn9N6pM

♥ Ibland är jag så lättroad

En dag med bror.

Har haft en trevlig dag i Eskilstuna med min käre bror. Har brännt pengar i diverse affärer och käkat lunch, som jag så moget bjöd på. Känns bra att vara storasyrran och bjuda, känns vuxet liksom. Vid bordet bredvid satt 4 barn under 10 år som nyfiket tittade på oss och viskade. Plötsligt hör jag ena lill-tjejen (med avund i rösten) säga till sin lill-kompis; "Åh, titta, hon har pojkvän" och pekar på mig och sedan på Martin.

Awkward.

Med mig hem fick jag: 3 skärp, en groteskt snygg guldspegel från Myrornas och en väska. Och naturligtvis en påse godis. Man är ju inte dum.

HM

Innan jobbet idag hade jag en timme på mig att leta efter dessa ting: solglasögon, bikini, ballerinaskor och en vårjacka. (första 3 till resan). Jag kom till jobbet 25 minuter senare med 2 linnen och 1 t-shirt.

Ibland blir jag stolt över hur effektiva, fantasifulla och kreativa vi kvinnor blir med en plånbok i innerfickan. Plötsligt behövde jag varken jacka el. bikini el. brillor el. skor, däremot linnen och t-shirtar. (Jag menar, såna har jag ju inte alls i garderoben).

RUNK

Blev en lugn kväll trots allt, efter mycket om & men. Var kanske ett bra val med tanke på att jag inte varit långt ifrån döda-mig-för-jag-orkar-fan-inte-mer-tillstånd bakom kassan idag, och grinig dessutom, blandat med övertrött jävla fjanteri. Inte ok. Därför bör jag kanke inte gå här och deppa över att drömmen om en kväll full av dans, öl, vin, skratt och cigg förblev just en dröm; jag borde istället se detta som ett ypperligt tillfälle att lägga mig tidigt, kolla melodifestivalen och göra andra må-bra-saker (?)

Det är inte så jävla lätt dock när det enda jag har på näthinnan är mig själv med ett glas vitt i ena handen och en cigg i andra.

image460




RSS 2.0