Ingenting förvånar mig längre.

Jonas (ropar från toaletten) - Älskling?
Jag - Jaaa?
Jonas - Älskliiing?
Jag - Jaaaaaaa?
Jonas - Vad blir det om man tar bort v:et och e:et ur Venus och sätter dit ett A istället? ANUS.

Och där hade kvällens mest IQ-befriade konstaterande.

Hemkommen.


Idag kom Caroline hem, underbara fina.  Hem till Sverige efter nästan 5 månader i vida världen. Måndagen den 23e mars skulle hon komma hem, trodde jag. Det har hon sagt till mig. Det har hennes mamma sagt till mig. När hon kom in på mitt jobb idag blev jag så chockad att jag grät en skvätt. Jag fick finaste presenterna; en Hello-Kitty plånbok, en fetsnygg klocka, ett linne och ett silverhjärta. Vi hann prata en stund och jag avslutade ungefär "Men när ska vi ses imorn då? Typ elva? Jag måste duscha och tvätta håret först,,, Har inte tvättat håret på minst 4 dagar". Då säger Carro till sin mamma som står bredvid; "Jag förstod det. Hon har alltid håret uppsatt på det där sättet när hon inte orkar tvätta håret". Hon känner mig så jävla bra.

Sol MY ASS.

I förrgår kollade jag på vädret på tv4. Tisdagens prognos visade +7 och sol i nästan hela landet, även i vårt område. Idag är det tisdag. Sol my ass. Utanför fönstret är himlen inget annat än grå och det är inga solstrålar som vivlar runt, det är istället vattenpartiklar. Jävla tv4. Jag hatar er. I denna skrivande stund är det tv4-vädret, igen. Imorn ska det tydligen vara soligt och härligt. Jag tror er, verkligen. Jävla apor.


Måndag.

Igår var det söndag, typisk sambo-söndag. Love it. Jag jobbade till 16.15, blev hämtad och vi körde till IKEA. (Jag har en tendens att kunna få som jag vill genom puppy-eyes, mutningar och besvikelseröst). Dessutom påpekade jag under bilfärden att "det kommer inte vara så mycket folk där, jag menar, klockan är ju så mycket och de flesta åker ju dit lagom tills de öppnar..." När vi kom fram erkände jag (naturligtvis bara för mig själv) att jag hade fel. Oj vad fel jag hade. Jonas säger att "du vet att söndagar är värsta dagen att åka till IKEA på?" och jag mumlar något ohörbart till svar. Grinig över att jag haft fel. Detta var Jonas förklaring till varför alla åker till IEKA på söndagar: "På lördagarna är alla killar/gubbar ute och super med sina polare, sen när de vaknar på söndagen är deras kärringar skitsura på dem och enda chansen att göra dem glada är att gå med på att åka till IKEA." Då undrade jag varför de väljer att åka så sent på dagen. "För att gubbarna är för bakis på förmiddagen". Jaha.

Söndagkvällen spenderade vi i soffan under täcket. Niiiice.



Grinighetslistan.

Jag är förbannat trött på:

1. Produkter av diverse slag som har så långa namn att man omöjligt kommer ihåg dem. Typ Max Factor Masterpiece Beyond Length. Detta var ändå ett dåligt exempel.
2. Översittare. Eventuella kommentarer överflödiga.
3. Hårväxt. Från halsen och ner kan jag lika gärna slippa liksom.
4. Tampongpriserna.
5. Hela brunkrämshysterin. Fy fan. Sola hela kroppen eller använd en foundation i din egen hudton. Tack.
5. Detta grå-slaskiga väder. Det kan ju göra vem som helst deprimerad.
6. Växter. I detta fall är det kanske mig själv jag ska vara trött på, eftersom det är jag som inte kan hålla liv i dem. Eller så är det nåt i luften här hemma som gör att de skrumpnar ihop. Något är det i alla fall. From now on - plastblommor.
7. Staden jag bor i. Vad fan. Bränder, mord, knark, vapen, misshandel. Ingen respekt så långt ögat når. Undrar varför.
8. Dryg butikspersonal. Det fullkomligt vimlar av dem.


With their bombs.

19.00-20.00 2 1/2 men.
20.00-21.00 - Den rätte för Rosing.
21.00-21.55 Desperate Housewives.
21.55-22.25 Christine.
22.30 - ... Zzzzzz.

Då var min ensam-kväll kirrad. Plus att jag har köpt alldeles egen lyxmiddag; Färdig salladspåse med blandsallad, italiensk parmaskinka, mozzarella, avokado och minibaguette. Och icke att förglömma; vindruvor.





Kisse?

Sambon ringde nyss. Han frågade om vi vill ha en katt. "En katt?" svarar jag, lite sådär klockan-är-förihelvete-tolv-på-natten-och-jag-har-druckit-en-halv-flaska-vin-
och-dör-av-trötthet
-aktigt. "Ja, en katt. Det finns en skitsöt katt här hos Dennis". Då undrar jag naturligtvis om det är en bebis, en bebis-katt. Annars är det ju inget att ha liksom. Och ja, det är tydligen en bebiskatt. Jag är osäker på om jag/vi kom fram till något konkret svar då jag var fullt upptagen med att smörja mitt ansikte med Nivea, men hela konversationen avslutades med att Jonas säger "Okej, men då har vi kanske en katt hemma imorn när du kommer hem från jobbet".

Okej.

Vad fan gör man med kissen när man åker på semester? Vad gör man om (när) den klöser sönder den icke-billiga soffan? Vad gör man om (när) den kissar på parkettgolvet? Låter bli att åka på semester? Ger den smisk och säger "fy dig dumma kisse?" I have no fucking clue.

Kaffediet?

Det finns inget som får igång tarmarna mer än första kaffekoppen på morgonen. Fy i helvete. Därför krävs det lite extra tanke innan jag surplar i mig en kopp när jag vaknar. Är det t.ex. så att jag börjar jobba tidigt och har lite bråttom är det inte smart att dricka en kopp innan lunch överhuvudtaget, jag vill nämligen (i största möjliga mån) undvika att gå på toa (och göra the real deal) på jobbet. Det finns inget värre. Det går inte. Och att hålla sig en hel dag är ingen höjdare, I would know. Är det däremot som idag; börjar 12, går upp 08.45, då är det ingen fara. Njuta av koppen och rusa till toaletten 10 minuter senare. Känna sig typ 1 kg lättare. Fint. Eller något.

AHA!


Jag skriver med stolthet och en gnutta spänning att jag igår kväll nät-handlade för första gången. Seriöst. Jag har aldrig köpt något på nätet förut. Kanske för att jag gillar att se och ta på saker innan jag köper dem, jag vill liksom veta vad jag får för pengarna. Kläder skulle jag aldrig köpa på nätet, eftersom min kropp är förbannat svår och... oregelbunden. Men igår kollade jag in HM:s Home-kollektion och jag är helt kär. Så dessa beställde jag hem: Kuddfodral x 2 och bordstabletter x 4. Plus en puderborste.



Gaaahhh.

Så var jag äntligen ledig igen. Och nu är det verkligen äntligen. Som de flesta vet har bokrean pågått i snart en vecka, och jag har jobbat hela tiden. Roligt, men slitsamt. Går visserligen inte att jämföra med julhandeln, men ändå. Mycket människor, mycket attityd, mycket gnäll och mycket förvirring. När jag är ledig brukar jag tvätta, städa och diska. Idag tänker jag på sin höjd plocka undan feta klädhögen från soffan. Vaknade vid nio (ja, jag ställde klockan, får ångest av att "sova bort hela dagen"), gjorde en kopp kaffe och har sedan dess inte lämnat soffan. Underbart. Fantastiskt.

RSS 2.0