Bad idea.

Igår kändes det som en bra idé att trycka i mig en hink glass. Idag håller min laktosintolleranta mage inte med.

Några bilder fån fotograferingen.


DEPP.

SKAPLIGT deppigt att jobba mig igenom årets finaste dagar. No real summer for me. Men det är klart; det blir ju en massa pengar. Men ändå, jag vill ha en riktig sommarlovs-sommar. Med långa dagar på stranden, sololja, brillor, massa glass och semester. Nåja, jag får glädja mig åt att det är svalt på jobbet så att jag i alla fall inte svettas ihjäl om dagarna...

Sitter och tittar på bokhyllan och inser (med skräckblandad förtjusning) att jag har 22 olästa böcker som bara väntar på att bli lästa. När ska jag hinna? När det jag helst ägnar mina kvällar åt är att spela Nintendo 64 och The Sims? Bör kanske börja om-prioritera.


KLAR

Nu sitter jag hemma i lägenheten, lyssnar på (och sjunger till)  "Fascination" med Alphabeat och väntar på att Carro ska ringa. Har snart hunnit dra i mig en vinare, så det vore himla lägligt om hon ringde och sa att dom är utanför. Typ nu. Och det är ju sådär mys-varmt ute nu, så det blir bar-bent ikväll. Inte ofta det händer en Sverige-kväll liksom. Babbel babbel babbel... Men jag är klar nu så" ring ring ring, bara du slog en signaaaal!" eller nåt. Det vankas fest på O'Learys ikväll nämligen.

Men nu ska jag kissa och vänta vidare, HEJDÅ.

SOL SOL SOL.

Sjukt bra dag. Började redan igår kväll när Claes och Emelie kom hit och åt tacogratäng, drack öl & vin och spelade tv-spel. Alla fyra vaknade upp imorse, skapligt slitna. Gick ner till maren och åt sallader under träden, sedan hem igen. Efter det åkte jag och Jonas till stranden på Mörkö och solade och hade det allmänt gött. Och nej, jag badade inte. Slutade hos Jonas mormor och morfar där vi fick middag och hängde med hans familj. Nu är vi hemma i Södertälje igen.Att jag jobbar hela helgen och det ska vara ca 30 grader under hela tiden jag jobbar - det är en annan femma. Förbannad jävla femma.

Har insett att få saker får mig så förbannad, uppspelt och irriterad som tv-spel. Helt sjukt.

Fotograferingen.

Fotograferingen i tisdags gick skitbra, trots att jag var nervös som satan innan. Orkar inte ladda upp dem här, men några (av de ca 700) bilderna går att se på bilddagboken.se. Shutupandsmilee heter jag där. Oväntat va?



MEN ÅHH.

Jävla regn. Skit-regn. Bajs-regn. Dumma jävla piss-regn. Jag blir så förbannad. Där rök planerna om att sitta på CP's uteservering, lyssna på rock och dricka öl iklädd sommarklänning utan tights. Fuck fuck fuck. Känns inte lika lockande att sitta inne och sur-dricka vin och vara allmänt bitter på den svenska sommaren iklädd duntofflor och pyamasbyxor.

So...

Plötsligt är man "gräs-änka" i en vecka framåt. Jag som knappt kan (vågar) sova själv liksom, good luck. Lär bli en vecka av The Sims-nätter, vin, sallader (orka laga ordentlig till en) och Sex & The City. Låter i och för sig rätt mysigt när jag tänker efter. Man har ju hört att det är "nyttigt och bra" att vara ifrån varandra ett tag då och då, och vi får väl se om det stämmer.

Idag ska jag träffa Carro, hade tänkt att hon får hjälpa mig att färga håret. Problemet är att jag fortfarande inte har bestämt mig för vilken färg. Köra på svart, som vanligt? Eller ha i massa blont och sedan svart i det? Eller strunta i det bruna och vara blond ett tag bara för att det är så-inte-jag-egentligen? Hur som helst lär vi gå ut ikväll. Ut ut ut.

taaz.com

Taaz.com är ju rent av fantastiskt.
Och plötsigt blev jag svårt sugen på att ha blå ögon.






Torsdag (?)

Vaknade för en kvart sen av att pappa ringde. Nu vid närmare eftertanke har jag ingen aning om varför han ringde, jag var nämligen i ett halv-dött tillstånd. Jag tror i alla fall att vi kom fram till att han och Wille (lillebror) ska åka till Willys om ett tag och att han ringer när de är på väg så jag kan göra mig iordning. Har dock en känsla av att jag inte hinner raka benen, äta stor frukost, sminka mig och fixa håret innan dess. Fan, jag orkar inte resa på mig.

Igår blev jag och sambon (!) sugna på att "bränna pengar", så vi kilade ner till H&M där vi (jag) plockade ihop en rejäl hög kläder åt honom och jag sade vänligt men bestämt att "jag går inte härifrån om du inte köper något". Sagt och gjort. För min del blev det en skitsnygg kjol med hög midja och korslagda hängslen, en kajalpenna och en mys-dress. Sedan bar det av till Rusta (där man omöjligt kommer ut tomhänt). Godis, tändare, tops, lypsyl och andra livsödvändiga ting.


Spännande!

Det hände en rätt random sak under min lunch igår. En kille kom och frågade efter mig, så jag gick ut för att se vem det var. "Jag känner fan ingen som heter Fredrik" tänkte jag medan jag lämnade min sallad. Det visade sig att han var en fotograf som har handlat av mig ett par gånger. Han gick rakt på sak och förklarade att han ska ha en foto-utställning och han vill ha med bilder på mig där. "Typisk rocktjej" fick jag höra. Fick hans kort och ska återkomma till honom i helgen. Tycker det låter skitkul! Får dessutom egna bilder sen, förstorade om jag vill. Detta kommer ske i nästa vecka i så fall.

Men nu är det så att jag ska spekulera kring hur jag vill att bilderna ska se ut. Var de ska tas, vad jag vill ha på mig, smink, allt. Jösses.

Ledig dag (?)

Detta är min lediga dag. Trots detta underbara faktum är jag redan vaken - varför? För att jag bestämde mig för att ta det tidiga tvättstugepasset (7-11, som jag iofs ändrade till 8-12). Varför fattade jag då detta uppenbart korkade beslut? För att jag annars hade sovit fram till elva, segat till tolv och sedan tvättat. Med andra ord dragit ut på hela dagen och slösat bort den. Typ. I mina ögon är det moget att ta tillvara på dagen (gå upp tidigt för att tvätta tex) så därför gjorde jag det. Dessutom måste jag dammsuga, raka benen och diska lite.

Senare sticker jag till mormor och morfar och äter, solar och äter bullar. Efter det åker jag och Jonas till hans mormor och morfar och äter, solar och fikar. (Bra sysselsättningar för en ledig dag).

RSS 2.0