donken.

Jag - Men vad fan ska vi göra då?
Fanny - Jag vetefan. NÅT typ.
Jag - Aa, men vi drar till McDonalds i Strängnäs och äter glass typ.
Fanny - Amen lätt. Kom igen då.

Sen satt vi där i 2 timmar med smält glass och kalla lattes' framför oss och snackade på som aldrig förr. Vi blev riktigt djupa faktiskt. Trevligt som satan.

FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
bajsi bajsi datorn jobbar sate här
Little miss Attitude säger:
judedatorn, HAHAHAHA





ledig.

Jag tar tillbaka hela grejen om att det "inte riktigt är min grej att vara ledig". Det är min grej att vara ledig. När kan man annars ägna en hel dag åt att: gå upp självmant runt kl 10, gå klädd i pyamasbyxor och en utsliten tröja, ha otvättat hår uppsatt i en alldeles för hög toffs, äta kakor och egenpressad juice till frukost, hets-äta ca 15 pez-paket (ni vet, de där små vita godisarna som är förpackade i små näst intill inbrotssäkra färgglada paket), ta ett random varmt bad, snusa non-stop, jobba på att lära sig göra nr.2 med öppen dörr och låta bli att gå ut i kylan.

Men det får inte gå överstyr. Två dagar i sträck räcker - annars blir jag galen och uttråkad.

image390

Typisk svenne. Eller?

Ibland önskar jag att jag liksom var... större. Viktigare. Häftigare. Näst intill känd. Känd för vad har jag ingen aning om. När jag får sådana tankar funderar jag på hur i h-vete detta ska gå till, men kommer egentligen aldrig fram till något bra. Starta någon slags revolution kanske och bli omskriven i historieböckerna och bli journalisternas magnet? Knappast troligt. Bli en as-känd bloggerska och få så många kommentarer att jag inte ens hinner svara på häften? Jo, tjena. Då bör jag kanske satsa på att skriva oftare än 5 gg/vecka. Dessutom skulle jag nog behöva skriva satans mycket roligare, sarkastiskt och sådär smart (som förövrigt är en freakin' konst). Kanske skulle ta och bli modell? Eller nej förresten. Då måste jag först lägga mig under kniven, sluta äta och istället börja röka på heltid, kunna gå i skyhöga skor utan att se ut som ett skämt och dessutom fettsuga röven. Låter inte särskilt trevligt.

Jag tror nog att jag gör bäst i att fortsätta leva mitt halvbekväma och icke-kända svenne-liv. Fortsätta gå till mitt trevliga jobb på Akademibokhandeln, ibland äta matlåda, alltid ha 2-4 påbörjade böcker som aldrig blir färdiglästa, bli uppspelt över REA-lappar, drömma mig bort till varmare länder och åka Sl-buss med mp3lurarna i öronen och drömma om ett riktigt jävla rockstjärna-liv.

image389

Back in business.

Imorn drar mamma och Kjell till Thailand, helt random. Därför umgås jag som sagt med mamma ikväll, orka att inte träffa henne på 2 veckor liksom. Svar nej. Men angående mitt tidigare inlägg; ikväll har jag jobbat mig uppåt på skalan. Landgång till middag (superlång macka med typ ostar, skagenröra, räkor, parmaskinka, grönsaker m.m), vindruvor, chips och 2 glas vitt. Gott som fan. Märks dock att min mage inte är van vid enorma mat-intag; mår rätt illa nu och jag ser ut att vara i 7:e månaden. Typ.

Fredag.

Idag är jag ledig. Ledig ledig ledig. Skönt som tusan. Gick (som planerat) upp vid 10 och har hunnit med nästan allt som jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra idag. Kvar har jag att; duscha, ta på mig anständiga kläder, sminka bort spök-likheten och äta något. Har inte ens käkat frulle än och klockan är typ halv två. Hela grejen med min aptit är rätt märklig faktiskt. Vi vet ju alla att jag är ätarN. Egentligen. Men de senaste 2 månaderna har det hänt något, varför vet jag inte. Jag äter mini-portioner, är nästan aldrig hungrig, äter knappt fast jag är hungrig (låter jävligt korkat) och är helt enkelt inte sugen. Det är nästan så att jag blir orolig. Allt detta har ju liksom resulterat i en hel del viktminskning - vilket egentligen inte är något jag strävar efter. Tydligast blev det när jag en dag häromveckan gick till bussen och plötsligt märker att min skärp (som alltid suttit stadigt på höften) faller ner. Likaså när brorsan kläcker ur sig "Fan vad skinny du har blivit". Något måste göras - och det är nu. Eller? Jag vet inte. I-landsproblem egentligen. Men jag gillare. Dumt.

Skräckblandad förtjusning.

Mina nya skor btw, heta som fan.


TREVLIGT.

Nu börjar min helg. Eller rättare sagt; för 2 timmar och 10 minuter sedan började min helg. Är ledig imorn! Har planerat att: gå upp senast 10.00, städa mitt rum inkl. dammsugning, duscha, rensa bland alla miljoner prylar i min alltför stora garderob... ja, det var nog det enda. Hoppas att åtminstonde hälften blir gjort, annars får jag skämmas. Kvällen ska jag spenderna med min kära mor, det var alltför länge sen. Vitt vin, film, mys-middag och popcorn - känns som ett jävligt lovande upplägg ♥

Finn det egentligen något bättre än detta; du har spanat in en väska som från början har kostat 399:- men som nu kostar 249:- på REA. Du har haft jordens beslutsångest angående om du ska ha en röd eller en svart. Du går dit ett par dagar senare för att få arslet ur vagnen och bestämma dig. Då ser du den - skylten! "Halva reapriset" Lycka. Total fucking lycka. Så, vad gjorde jag? Jag köpte båda; en röd och en svart för priset av en. Kärlek. Just det, 2 par sommarskor blev det också, 50 spänn/par. Jo ja tackar ja.

Heath Ledger.


Tragiskt som fan. Död. Orka dö.

image384

Onsdag.

Mogen som jag är så har jag nu fyllt i mitt ansökningspapper till a-kassan och jag ska skicka in det. Imorn. (Ska jag vara ärlig så har päronen tjatat i snart 1/2 år på att jag ska göra det, men det tog som sagt 1/2 år för mig att få arslet ur vagnen. Som vanligt). Nu är bara frågan; Måste jag gå med i Arbetsförmedlingen igen för att få gå med i A-kassan? Gick ur när jag fick mitt nuvarande jobb eftersom Arbetsförmedlingen inte gav mig ett skit bortsett från sitt-sår på arslet efter att jag suttit där i en timme och fyllt i allt som skulle fyllas i. Jaja, nästan sitt-sår då. Jobbigt var det i alla fall. Och drygt. Drygt som fan. Så nu hoppas jag på att kunna bli medlem i A-kassan utan att behöva besöka tattar-förmedlingen igen. Vore uppskattat som fan.

image382

awesome.

Nu har jag iaf kommit liiite längre; jag har ätit frukost och tvättat 2 maskiner som just nu håller på att torka. Där har du förresten ännu en grej som gör mig tantig: jag gillar att tvätta. Jo, det är sant. Jag hatar att t.ex. diska, men tvätta känns bra. Rena kläder is the shit - dessutom är det inte särskilt krävande att tvätta. Man slänger in skiten i maskinen, i med lite pulver, väntar ett tag och VIPS så är det klart. <3

image381






Tisdag.

Jag ställde klockan på 09.00, gick en rask 30-minuterspromenad med mp3:n i öronen, kom hem, åt havregrynsgröt och drack té utan socker, har städat mitt rum, duschat och rakat benen och tvättat två maskiner som just nu håller på att torka.

Eller inte.

Jag vaknade 11.30. Har kollat tv, och nu sitter jag här. Jag har inte ens ätit.


Börjar det gå utför, månntro?

Ibland känner jag mig som en liten gumma (kärring), och inte alls som den 19:åriga tjej jag är. Jag har på senaste tiden lagt märke till att jag gör "gummiga" grejer, t.ex; blir tjurig och gnäller när det regnar ute, suckar djupt på morgonen (avsett vilken tid jag vaknar), blir sjukt irriterad på skrikiga/gnälliga barn, har häng-stjärt, är trött oavsett hur mycket jag sover, tycker att mat är för dyrt, använder alltför ofta gammaldags uttryck, blir förbannad när jag hamnar sist i en lång kö, gräver i plånboken i typ en halvtimme för att få upp 3 kronor när jag handlar för 33 och lämnar fram en hundring (allt för att slippa få småpengar tillbaka) och blir andfådd av att gå i långa trappor.

Bör jag vara orolig?

image376

satE.

Inte kan jag väl vara den enda som känner tydliga lukt-likheter mellan en nyöppnad Mamma Scans' köttbullar-låda och en riktigt vidrig gasläcka ur det bakre röret? Helt ärligt, detta kan inte vara bra någonstans. Igårkväll var jag övertygad om att Jonas hade smyg-öppnat en låda med Mamma Scans' under täcket, men så var inte fallet. Roligt var det i alla fall.

image374image375

Ford.

Jonas kompis kom nyss och plingade på, han tänkte visa sin nya bil. När Jonas pappa hörde detta kom han till dörren och frågade vad det är för bil. "En Ford" svarade Gurra. "INGEN FORD PÅ VÅRAN GÅRD!" ropade han till svar. Det är ju kul att uttryck som är ungefär 1000 år gamla fortfarande är roliga. Eller roliga och roliga, jag började iaf att skratta.

lol

Det är ju kul förresten, att jag och jonas har varit tillsammans i över ett år, har sett oändligt många nedladdade filmer men att jag fortfarande inte vet hur man laddar ner en film.

Jag är för fan 19 år och ska föreställa en självständig kvinna.
Tjena.

okej.

Jag har inte bloggat på 5 dagar, det känns riktigt dåligt faktiskt. Kan bara skylla på jobb, en uppmärksamhetskrävande man och ren lathet. Plus total tomhet på skriv-idé-fronten. Total. Bör kanske lägga ner, jag vet inte. Ibland kommer idéerna som regn, men nu är jag inne i en torka.

Jonas - Alltså gumman, det svider sate på baksidan av mina lår, på skinkorna och på ryggen. Vad har du gjort för nåt? Ser det allvarligt ut?
Jag - Nejdå... det blöder bara litegrann och skinnet har liksom fläkts upp lite bara... men det är ingen fara.

gaaaah.

Jag har TRÅKIGT. Har varit ledig söndag-idag och jag börjar tro att det inte är min grej att vara ledig flera dagar i rad. Jag blir sysslolös och lat. Idag har jag hittills; vaknat 11.30, ätit frukost, grinat framför Rachel Ray på 3:an, kollat nåt himla skit-spel-program och nu sitter jag här. Igår såg jag framför mig hur jag skulle vakna runt 10.00, pigg som fan, äta en nyttig frukost och sen ta en långpromenad på någon timme. Har jag ens varit utanför dörren? Svar nej. Sitter fortfarande framför datorn iklädd randiga pyamasbyxor och ett linne. Osminkad och oduschad.

Men ikväll ska jag leka med Fanny, det ska bli nice. Och imorn ska min kära "svägerska" plocka fram sin proffs-kamera och ta proffs-bilder på mig, hon är sjukt bra på att fota. Och på torsdag ska jag fika med Elina.

Det finns hopp.


koka köttbullar...? INTE okej.

FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
haha jag käkar världens grislunch
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
makaroner och köttbulalr med en halvliter ketchup
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
ganska gott iof, men jag var värsta lat så bara "öh undrar om man kan koka köttbullar"... det kunde man!
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
slängde i dom i makaronerna, haha
Little miss Attitude säger:
O M F G
Little miss Attitude säger:
äckel !!!!!!!!
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
haha, nej
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
smakar som man har mikrat dom typ
Little miss Attitude säger:
JOHO, jävla äckel.
Little miss Attitude säger:
HAHAHAHHAHA
Little miss Attitude säger:
fy fan
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
ekelt som sate
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:

enkelt*

Apropå...

Okej, apropå det förr-förra inlägget. Är det inte helt jävla otroligt vilka underverk foundation, puder, rouge, rött läppstift och hårspray kan åstadkomma tillsammans? Jag är faschinerad. Innan: en grå och sjuk-liknande trött liten individ. Efter: efter total makeover på ca 15 min; raka motsatsen. Plötsligt känner jag mig snygg som fan. Och jag har inte ens duschat. Bra jobbat!

Apropå smink. Häromdagen fick jag leka makeup-artist på Jonas.


Åh.

Just nu är jag så satans trött på Sverige och allt vad det innebär. Ta mig till Grekland, Thailand eller något annat icke-svenskt! Ge mig paraplydrinkar, öppna hotell-balkongdörrar med solstrålar som flödar in, stora marknader med billiga skit-prylar, fullt konto, kravlösa dagar, sena nätter, äventyr, soliga stränder, annanas till lunch, vin till varje middag, flip-flops, korta klännigar och solglasögon.

Jonas, inom de närmsta 6 månaderna är det du & jag som åker utomlands. Deal?

image369

Jordens äckel.

Det känns som om jag är längst ner på botten i ett 1 km djupt och mörkt hål. Det är en bra beskrivning av hur o-attraktiv jag är just nu. Ena lösnageln har lossnat, jag har små-svettats sedan jag vaknade, somnade med nyduschat hår igår vilket resulterar i total jävla katastrof dagen därpå, jag är klädd i mörkblå träningsbyxor och en t-shirt i strl L med en stor båt på som jag vann i 6:an, jag har inte en tillstymmelse till smink i ansiktet och jag är så blek att jag nästan ser grå ut. Seriöst, detta är inte stabilt.

Dags för projekt:

"jobba-mig-upp-ur-det-långa-hålet-genom-att-kirra-håret-och-sminka-mig-och-ta-
på-mig-normala-kläder-och-åka-in-till-stan-utan-att-skämmas"
. Good luck.

Haha.

Av det förra inlägget att döma är min pojkvän en riktig fixare, och det stämmer faktiskt. Igår kväll/i natt har jag spytt som ett jävla monster, antagligen pga mensvärken som dök upp ganska exakt samtidigt. Idag har han; tagit mig till Konsum för att köpa vindruvor, sköljt dessa vindruvor och tagit loss dem från "kvisten" de sitter på och lagt samtliga i en skål, han har masserat både rygg och mensvärks-mage och lånat ut sina (största) kalsonger till mig då trosorna var obekväma. Idag har jag varit den mest eländiga människa ever. Jag har klagat och gnällt och tjurat och tyckt synd om mig själv, de flesta skulle nog ta på sig ett par öronproppar om de varit med mig idag. Men inte Jonas. Nyss klagade jag på att min vätskebalans i kroppen är för låg och att jag därför mår ännu mer piss. Vad sa han?

"Älskling, jag kan nog se till att höja din vätskebalans i kroppen om du vill, hehe, höhö".

Är han inte fööööör omtänksam? ;) Det tog en liten stund innan jag förstod det roliga.

I-jävla-hjäl-knullad. Och nyklippt.

Ungefär såhär har min dag sett ut, i bilder.

Leka med lillebror, middag på Max, ätande byggar-man och nyklippt (dock o-stylad).

image364image365image366image367
image368


max.

Det blev middag på Max idag, efter en del suckar från Jonas håll. 
Jag brukar vara bra på att få min vilja igenom,
lyckades även idag. MaxMål + lökringar för min del.
Det här med lökringar är ett stort steg för mig.
Jag har alltid velat testa, men har (som jag nämnt tidigare)
aldrig velat säga "och ett gäng lökringar också"
till kassörskan. Det har liksom alltid tagit emot.
Idag fick jag äntligen arslet ur vagnen och fick tillslut mina lökringar.
HERRE JÄVLAR, vad gott det var. Serri; lökringar is the shit.

TEXTEN?! :O

Fredag = LEDIG.

Japp, du läste rätt. Imorn är jag ledig. Känns sjukt bra faktiskt. Hade tänkt att; sova ut, köra en tvätt, duscha, åka in till slöddertälje och klippa mig och sedan möta min man. Vi ska tydligen till Flen (?) och titta på en eventuell bil med hans kompis Gurra. Bara vi stannar på donken på vägen blir jag glad, annars kommer åka-till-Flen-för-att-kolla-bil-resan förmodligen kännas totalt värdelös. Men som sagt, lite cheesburgare eller annat onyttigt gör mig nöjd och icke-gnällig. Klippa mig, som sagt. Fy sate, jag är nervös. Hur ska jag göra? Hur ska jag få frisören att fatta? Jag hatar att klippa mig. TVÅ gånger i mitt liv har jag blivit riktigt nöjd efter ett frisörbesök, och det är inte okej att den siffran är så pass låg.

Lägger jag inte in bilder på mig själv de närmsta 2 månaderna från och med imorn så vet ni varför.

Fikade btw med Fanny ikväll, riktigt trevligt ♥ Non-Stop-Talking från 19.15-20.45. Bra jobbat.

morrn'

"Jag ska gå och lägga mig senast 21.30 ikväll! Seriöst; hem, äta, duscha, blogga, sova". Så sa jag till Jonas igår eftersom jag var trött som ett jävla ass hela dagen igår. Jo, tjena. Somnade väl runt 23.30, efter att ha pratat i telefon med min pratglade man. 23.30 är egentligen inte sent - jag vet det. Men jag är trött som fan och måste ju uppenbarligen göra något åt det. Sova, till exempel? Eller kanske börja träna nånting...? (HAHAHA.)

Ikväll ska jag lägga mig senast 21.30. Och då jävlar ska det sovas.



jallahej.

Mina fötter luktar ... dött. Typ. Att gå runt i samma plast-stövlar i ungefär 12 timmar kan ju inte vara bra någonstans. Det blir liksom helt sunkigt inne i stövlarna och fötterna blir fuktiga - av svett! :O Orka känna äckel-lukt från mina egna fötter liksom. Det är förihelvete vinter, på sommaren är det en annan sak. På sommaren är med mer OK att ha tå-bira, men inte i mitten av januari. Folk tjatar om att man "måste ha skinn-stövlar, för de andas nämligen mycket mer". Jo, tjena. Jag skulle fan stinka även om mina skor hade kostat 1000 :- mer än de gjorde. Att jag sedan är för kräsen för att kunna hitta ett par bra jobb-skor är ju en annan sak.

När det väl kommer till kritan får jag nog skylla mig själv. Trots allt.

image363

Jag luktar lök.

Ja inte i armhålan, utan ur munnen. Det är ju sjukt hur länge lök-smak sitter kvar i munnen. Har haft en riktigt trevlig kväll med mamma (som jag förövrigt inte har träffat sen julafton, what's up with that liksom?). Först lite kolla-vad-folk-har-missat-att-köpa-under-julrean-shopping, sen middag på Waynes. Själv hittade jag en röd stor men framförallt mogen plånbok till ett riktigt fyndpris, ett par vantar och ett par strumpbyxor. Varför jag köpte vantarna och strumpbyxorna har jag ingen aning då jag faktiskt inte behöver något av det. Men ni tjejer lär ju veta hur det är med den saken; det är den da prislappen som först väcker ens intresse, sen tittar man vad lappen sitter på.

Men vadå, vantar och strumbyxor går väl alltid åt...? Kostar dom 29 respektive 16 kronor så känns det som en bra investering.

image362



Jag har tappat grejen...?

Det känns uppenbarligen som om jag har tappat grejen med att blogga. Ämnena kommer inte lika lätt längre, och jag har ingen lust att bli en sån som varja dag skriver om; vad jag har gjort, vad jag åt och var jag åt det, vad jag ska köpa, hur mycket det kostar och visa bilder på "dagens outfit". För är det något jag hatar så är det alla jävla människor som vareviga dag har med en "dagens outfit". Det finns inte ord för hur mycket jag hatar det, så vi lämnar ämnet. Att lägga upp bilder är kul, att se på andras bilder är kul, men att se 1 (eller snarare 40) bild/er som visas endast för att visa kläderna och sedan skriva var de är ifrån och priset? F u c k.  O f f. Att hitta ett ämne att skriva om var visst inte så svårt märkte jag nu, tack alla jobbiga människor, ni gör mitt bloggeri lättare.

Snart ska jag åka till jobbet, är trött som ett as. Känns mindre bra.

Update.

Märklig dag. Märkligt bra dag och märkligt underlig dag. Slapp sitta och mumla för mig själv på bussen imorse, jag fick den stora äran att mumla med Carro istället. Det är faktiskt mer givande att ha någon på sätet bredvid som man kan prata med, framförallt nu när mina mp3-batterier är slut och jag alltid glömmer att köpa nya. Finns det något jag hatar så är det att behöva sitta på en buss, med massor av främmande människor, som pratar om främmande saker med sina (för mig) främmande bekanta. Sate vad jag hatar det. Varför tar jag inte bara körtkort nån jävla gång? Fan vad arg jag blir. Har jag däremot mina mp3-lurar instoppade i öronen blir resan betydligt trevligare. Då kan jag mima till låtarna i smyg och tänka mig muskvideos i skallen; i vilka jag är med, förstås.

Just det, Carro var världens sötaste idag. Vi hade rast samtidigt (jobbar i samma varuhus), och vad gör hon? Kommer med en freakin' Nogger-glass till mig som jag pressar i mig på ca 3 minuter. Är det någon som kan läsa tankar, ja då är det fan hon. Hjärta dig alltså.


Min kamera är hittad. Johanna ♥ Kamera

image361

123.

YES, Jonas hittade min kamera i sin bil. Med andra ord; jag kommer inte behöva gråta mig till sömn ikväll. Känns jävligt skönt. Sjukt hur lättad jag blev när han berättade. Har känt mig som en typisk i-landsidiot och gnällt som fan över kameran, men skit i det, DEN ÄR INTE BORTA. Och det är inget random äckel som håller i den med sina svettiga fingrar, åh vad skönt.

Nu skulle jag helst vilja:

Vara ledig i 3 veckor men ändå få lön (i förskott och dubbel) så att vi kan åka på kärlekssemester till Thailand.

Få bästa lägenheten ever, eller okej, kanske inte , men kirra på något sätt.

Köpa en lott och vinna typ 37 mille. Skulle inte vara helt opassande.

Klippa mig och bli sjukt snygg i håret. Klippa upp översta, förlänga resten. Ha råd?

Att någon (i klass med Tomten)
knackar på dörren och ger mig en gigantisk påse med mina favoritgodisar.

Att mina lösnaglar håller i typ 1 månad, istället för en dag ^^ Vad fan gör jag med mina händer egentligen?

Att kameran skulle ligga precis bredvid datorn, där jag kan se den. Och kanske klappa lite också.





Fredag?

Fredag imorn, känns sjukt weired. Har mer en tisdags-stämning i kroppen, typ. Beror kanske på att jag har tillbringat största delen av de senaste 2 dygnen på toaletten, liggandens framför tv:n och på golvet mellan dessa två platser. I skrivande stund mår jag faktiskt bättre och imorn ska jag till jobbet - jag längtar. Jo, det är sant. Börjar ledsna på att sitta hemma som ett sär och inte göra ett skit som är bra för nån.

Btw så är min kamera fortfarande borta. Jag tänker tjata tills jag hittar den. Jag är förstörd inombords och kommer förmodligen gråta ikväll innan jag somnar. Jag är inte materialistisk - det råkar bara vara så att jag älskar (älskade?) den där kameran, det är allt. Orka om nåt random äckel springer runt med min kamera i sina svettiga händer och tittar på mina bilder?


Stabil början på 08?

Vaknade (av mig själv) kl. 09.45. Min buss till jobbet gick 09.10. Börjar jobba 11.00. Befinner mig i Hölö där bussarna inte går 1 gång i halvtimmen. Jag jävla försov mig! Ringde jobbet, "Jag har panik, jag försov mig, men jag kan komma in till 11.45." Perfekt, alla nöja och glada. Sätter mig på toan, inser att jag förmodligen har blivit magsjuk. Chansar och går till bussen, vänder tillbaka. Ringer jobbet "eller nej, jag kommer nog inte alls, för jag tror jag är magsjuk". Kul att höra. Pappa kommer snart och hämtar mig, jag känner inte för att spy ner alla på bussen just idag. Planerar idag att: ligga i soffan och kolla på tv, dricka Cola, gå på toaletten och antagligen spy.

Dettta kommer bli ett underbart år.

Mat-intag.

Mitt mat-intag idag har bestått av följande; 1 Vesuvio, Coca-Cola, Estrellas Grillchips, ett stycke Jonas, 1 påse Ahlgrens bilar och 3 glas vatten.

Är det inte underbart att vara bakfull?

image359

En fråga återstår:
Var i helvete är min älskade kamera?

Mölnbo...?

Nyårsafton blev en rätt random ikväll ändå. Middag hos Jonas moster där männen lagade maten, trerätters. Gott som fan. Åt mycket med tanke på att det enda jag hade ätit tidigare under dagen var en macka. Har lärt mig av tidigare erfarenheter att ska jag dricka så måste jag äta. Mycket. Annars kan det hända att jag spyr på alla, och det vill ju ingen.
Festen blev flyttad till Mölnbo (som jag inte ens visste fanns, lol), och 20 minuter senare var vi där och startade ölspelet. Kort i ord; Gurra däckade vid 22.00, jag och Jonas hade glitter i håret, jag var vin-drickarN, raketer, random äcklen, obligatoriska rita-på-den-som-däckar-först-momentet och sängdags runt 04.00. Jag och Jonas snodde naturligtvis päronens dubbelsäng och låste dörren.

Sover man i ett random hus får man åtminstonde se till att göra det med stil.

Bilder från gårdagens bravader hittar du på:

http://shutupandsmilee.bilddagboken.se/

och

http://jaatinen.bilddagboken.se/

RSS 2.0