öhh

NU RINGDE HON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STARKÖL

Började jobba 11.00 imorse (ehrm, ursäkta, förmiddags). Var helt paj och det var ingen höjdare att sega mig ur sängen där Jonas låg och sov. Sen körde han mig till jobbet och väntade i 4 timmar (!) tills jag slutade, så nu leker vi igen ♥ 100% OB, så  4 timmar blev liksom 8. FYFAN vad bra. Ska snart se en film (kommer inte ihåg vad den heter). Godis, Cola och popcorn - kan inte bli en bättre söndag. Eller, jo, om min kära vän FANNY kan svara i sin tlfn nån gång... ^^image129

Slut-deppat!

No more depp for me, helt klart! Haft en skitbra dag. Började på jobbet med 2 (för mig) nya helg-arbetare; Klara och Anna. Riktigt bra töser! (: Blev sedan hämtad av Jonas och det tog, som vanligt, inte mer än ungefär 2 minuter för mig att glömma att jag var sur. Brukar bli så när jag är med honom... ehe. Så, nu har vi kollat på Black Sheep (btw sjukaste filmen jag har sett). Kom nyss in från cykeltur som innehöll ciggaretter och en sönderbränd mördarsnigel. Japp, det bor en pyroman inuti Jonas. Stackars snigel. R.I.P.




pffft.

image124image125image126image128

Hittade dessa, btw. Att åka bil med Fanny är kul :*

Every me, every you.

Carro ringde nyss. Hon och Jesper är näst intill fast i trafiken efter Enköping. Måste säga att det suger. Riktigt hårt. Framförallt eftersom jag har skit-tråkigt och sitter och väntar på dem. Stackars mig, verkligen, stackars mig.

Carro - Vill vi ha godis ikväll eller?
Jag - Ja, det vill vi verkligen. Jävligt mycket godis.
Carro - Bra. Då svänger vi förbi den där godisaffären då.
Jag - Japp, gör det. För ungefär en timme sedan funderade jag sjukt mycket på att börja hård-banta, men nu sprack det.

Grann-tanten ringde på dörren för en timme sedan. Hon ville (som vanligt), ha hjälp med datorn. Jag, teknisk som jag är, blev hennes räddare och löste problemet. Genom att kryssa ner en störande ruta, eeeehh.

Gunhild
- Hur gammal är du Johanna?
Jag - Jag fyller 19 om typ 2 veckor.
Gunhild - Och hur mycket väger du?
Jag (helt ställd) - 55,5.
Gunhild - Jaha... ja, du är ju väldigt smal ser jag nu... Men det är klart att det är lätt att vara det när man är ung.
Jag (fortfarande helt ställd) - Eeehh, ja, kanske det. (WTF?)

Nu skiter jag i alla principer som finns. Ikväll ska jag äta 1 kg godis och snusa tills jag får jävla kramp i överläppen. Sen så tänker jag dricka mina sista Heniken.

Solong fuckers.


image121

Jävla piss.

Riktig pissfredag. Känner att hela dagen kommer suga BALLE, i alla fall fram tills jag träffar Carro. Jävla moln på hela himlen, är sådär morgon-ful (vaknade typ nyss), är hungrig (men för lat för att ändra på det), insett att jag nog faktiskt är smygfet (tjoho), snuset börjar sina, folk är märkliga, Fanny jobbar heeeela jävla dagen, jag är fulfulful i håret (fast en kund tyckte faktiskt motsattsen) OCH jag måste dammsuga snart. Vadfan äre med mitt liv idag liksom? Jävla piss-skit. Jävla ledighets-dag. Man ska inte vara ledig på vardagar, så är det bara.

Jag skulle behöva en riktig karatefylla (bilder) idag alltså, det skulle vara skönt.


Iväg.

Insåg en sak. Jag vill åka härifrån. Jag skiter fullständigt i vart, så länge det är någon annanstans. Gärna något ställe med mer värme än här, men Danmark skulle gå lika bra. Jag behöver miljöombyte. Inte länge, bara någon vecka lr så. För att få omväxling. För att ladda batterierna. För att njuta.

Min behöver-lista precis just nu:

- Närhet.
- Vitt vin.
- Skratt.
- Hålla hand.
- Sol.
- Spontanitet.
- Pengar.
- Annorlunda upplevelser.

nej.

Riktigt pendlande dag. Jobbet var som vanligt, bortsett från vissa... originella kunder. (och andra). Slutade vid sex, då gick jag och mamma på Japansk restaurant i stan. Vi satt där i två timmar och åt, pratade massor och drack vin. Riktigt trevligt! ♥ Hjärta henne. Imorn ska jag träffa min underbara Carro (: Ska bli mys. Ibland önskar jag att jag var arbetsgivare och kunde ge henne jobb så hon kunde flytta hem. Men det krävs nog mer än 3 veckors jobb på Akademibokhandeln för att jag ska få anställa folk...

Ibland förstår jag fan inte. Vad fan.

Vissa stunder känner jag mig verkligen som ett barn, och de stunderna önskar jag att jag var ett. Ni vet dom där stunderna när världen tycks skrämmande? När man inte riktigt fattar allt som händer omkring en och folk är märkliga? När man inte är säker på var man hör hemma och vad man borde/vill/ska göra med sitt liv. Såna stunder önskar jag att jag var ungefär 5 år gammal och blev glad av ett nytt bokmärke eller annat ytligt och sött.

Smygtjockis (?)


Jag ska ordagrant in i dimman om 10 min. Vaknade för ca en timme sedan, och såg inte ett jota när jag titta ut genom fönstret. Måste medge att jag blev en aning förvirrad; fick för mig att det redan var januari och att det snöade >.< Insåg efter ett par sekunder (när jag hade tvingats öppna båda ögonen helt, att det fortfarande är september och att det faktiskt finns något som kallas dimma. Eheh. Fast nu börjar det klarna upp, så förhoppningsvis behöver inte bussen köra i typ 2km/h till stan. TJOHO.

<3<3<3


<3<3<3

En kall septemberkväll.


Jobbar imorn, ledig fredag. jävla skönt. Sen att jag jobbar i helgen är ju en annan femma. På fredag ska jag få äran att träffa Carro också, det är minsann på tiden! Denna unga dam har gått och blivit Falun-bo på senare tid, vilket inte är uppskattat från alla håll >.< KOMSI HEMSI. För tillfället sitter jag och gör tung-träning. Det är (tyvärr) inte lika porrigt som det låter; den bittra sanningen är att jag har ätit upp ett paket popcorn och har käften full av skal. Så, där försvann den porriga biten.

"Ett riktigt kap är något som har förmågan att liva upp dig t.o.m. under en kylig septemberkväll". Detta kap blev mitt för ynka 33 :-, nu är jag klaaad.





Hård dag

En lång dag väntar... Usch, det märks att jag inte har kommit in i vanan att jobba. Jag anser att 11-17 är en "lagom dag", men ta t.ex. idag; 09-45-19.15. Eeehhh, just det. Mördardag. Iofs 1 timmes lunch och en kvarts rast, men ändå liksom. Nej, detta är inte helt okej. Jag måste börja lägga mig tidigare helt enkelt och inse att det är j*de-tider som dessa jag kommer att behöva stå ut med resten av mitt liv. TJOHO.



123456


HS 2k

Ibland på jobbet har jag lust att ta fram en yxa och sätta den rakt genom skallen på vissa kunder. Helt ärligt, headshot rakt av alltså. Orkar inte nämna några särskilda, men det finns ett par riktiga original därute...

Nope, nu blire mys, ostbågar och den DHW om ett tag. Solong fuckers!

Brådis

Som vanligt bloggar jag (även) innan jobbet, vilket inte alltid är särskilt smart. Man får liksom... jävligt bråttom när man väl har bloggat klart. Massor av tråkiga saker som måste göras! Borsta tänderna, kolla håret, hitta en lagom tjock tröja och jacka, och sedan få på sig de förbaskade skorna.

Slutar 17.00 idag - då blir det Latte Macchiato på Waynes' med Jonas, mys ♥ Sen ska jag sova med honom. Mums.

ååååhhhh.

Måndag morgon - alltid lika segt. Jobbet må vara kul - men en heldag i sängen hade ju inte heller skadat just idag ^^ Bussen går om ca en kvart, bör kanske skynda mig. Börjar iaf bli friskare, tjohej. Skor måste inhandlas också, livet är hårt.

Jonas ♥

Sunday.

Vaknade runt 07.45 av att Jonas satte sig vid datorn och var lika pigg som vanligt. Och fick jag somna om? Neeej, det fick jag inte. Att gå upp 07.45 en söndagmorgon är nog egentligen inte hälsosamt på något sätt, men nu känns det faktiskt som ett smart drag. Har hunnit mysa, cykla (Jonas på skateboard), suttit ute i solen och tvättat. Bör kanske bli en vana att gå upp innan 11.00 varje söndag.... eheh. Elleeeer.

image90

Trötter.


Nässpray och Ipren i all ära - men ett ligg var det som behövdes. God natt Sverige,.

Luderiiii.


Ännu en arbetsvecka avklarad. Jag har en aning feber, hostar och snorar; som vanligt med andra ord. Är hos Jonas nu, det är mys iaf ♥ Han tar hand om mig. Min drog just nu är nässpray - så illa är det.

Random 1 - Dom där killarna verkar ju as-smarta! Dom går ju liksom på KTH!
Random 2 - Vadå, är det nån ny drog eller?


hanzel und gretyl - purity

60 +

Jag stod och läste min nya bok i busskuren, följande hände...

Gubbe - Är den intressant?
Jag - Ehrm, jaa...
Gubbe - Vad heter den då?
Jag - Det ska bli ett sant nöje att döda dig.
Gubbe - ?! Mig...?
Jag - Nej alltså, den heter så.
Gubbe - Jaha, okej. Vem har skrivit den då?
Jag (irriterad och lyfter inte blicken från boken) - Magdalena Graaf.
Gubbe (flinar) - Jahaja, ja, det skulle vara ett sant nöje att döda henne.
Jag - Eeehh, okej? Varför då?
Gubbe - Nej, hon är väl inte direkt min största idol.
Jag - Jaså du.

Drog sedan följande slutsats (igen) - Världen är full av original.

Jag är fortfarande förkyld som fan och det känns inte som om jag kan jobba på Terrassen på lördag. Känner mig som en riktig svikare, men är man sjuk så är man. Är dessutom helt slutkörd efter att ha jobbat sjuk hela veckan. Hata.

Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

Om en 25 minuter börjar Top Model, det skall ses! Men först ska jag bada med Jonas, hälla upp de nya "superstora ostbågarna" (bra koncept!) och hinna torka. Hmm, det blir tajt om tid!

Jag är fortfarande snorigast i världen. Äckligt som fan.

Jonas nyss - Jag sket så hårt att jag knappt behövde torka mig. (eeehehe).

00.00...

omkring den tiden somnade jag igår... Det är egentligen inte särskilt sent och verkligen inget att skryta över, men jag behöver sömn! GIEF sömn till mig liksom. Varför går det inte? Det enda som far runt i min skalle när jag snällt ligger och försöker sova är priser, rabatter och tangentbord. Riktigt drygt måste jag säga. "Det som är skönt med att jobba är att när man har jobbat klart lämnar man jobbet på jobbet". Jo, tjena. Jag har fått stå-i-kassa-sjukan.

Bussen går om en kvart. Ser verkligen fram emot att åka buss i 25 minuter med en massa nötter och illaluktande människor. Tjohoo.

Igår på jobbet...
Random äckel - Så... hur gammal är du då Johanna?
Jag - Det ska du skita i.

Pappiiii <33 (det han grillar är inte vad det ser ut att vara, ehheh.)


Lika förvirrad som ett spädbarn i en topless-bar...

är jag förvisso inte, men det ändå ett klockrent citat hämtat ur en bok på jobbet. För ja, jag jobbar i en bokaffär. Därför kändes det som en bra idé att köpa en bok idag (45% till mig, rabatt ohyeah). Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. Jag älskar sanna berättelser, så den går nog hem. Äntligen ska även jag ha något att säga om "den senaste boken jag läste". Hmm, får se hur det går.

Jag är nog den mest förkylda människan på jorden just nu, inte nice. Och nej, det var nog ingen övderdrift. HATA snor och host-attacker.

SL my ass.

Jag avskyr verkligen kollektivtrafikföretag i största allmänhet. Högst på hat-listan står SL. Vad är det egentligen med dom och ändra biljettsystem ungefär lika ofta som en annan går på toaletten? Insåg för ca 15 minuter sen att min buss-remsa (som tar mig till jobbet) tog slut igår. Loggar in på sl.se och försöker klura ut hur man beställer sms-biljett. Ehrm, enklare sagt än gjort. Jag förmodar i och för sig att andra inte har haft några större problem att lista ut det, särskilt med tanke på att det egentligen är rätt utförligt förklarat. MEN jag fattar verkligen inte. Så min plan är att gå på bussen och helt enkelt säga som det är till chauffören; jag fattar ingenting. Kan du hjälpa mig? Pinsamt kanske, men nån gång måste man loosa på stoltheten och bara gå rakt på sak.

Jonas sov bredvid mig inatt. Jag älskar när han gör sånt ♥ Sen att jag låg och snorade hela natten och inte sov bra alls, det var en annan femma.

Hoppa hage, gört.

Fyllan börjar närma sig sakta men säkert, en 5-liters ölkagge till förkrök is the shit ♥ Snart blire bussen till Södertälje där Fanny och Lisa väntar med Champagne i parken typ (: weeii. Hur kommer det sig att när alkoholen tränger sig på är ciggaretterna ett självklart faktum? Att vara full utan en i handen känns liksom... inte lika party. Skit egentlige, men wtf. Tur att jag har några kvar då ;D HERRÅ dudes

JOWNIES' DAY

Idag äre Jonas födelsedag, tjohoo (: Och ikväll blir det utgång i Södertälje, upplagt för fylla med andra ord. I LIKE! Stanleys, here we come! Jag går numera under alias Tårtbakarn' btw. Snyggaste tårtan ever gjord av mig och Jonas ♥ Rosa grädde, hallon, jordgubbar, blåbär, vit sprits-grädde och lime-skal. Tror min (blivande) man ska få jobbet att sköta alla tårt-idéer från och med nu. Han är bra på det mest han (:

Thank God it's friday.

Är i Hölö och jag har glada nyheter - det blir utgång imorn! wohoo! Vi blir värta gänget dessutom. Typ 10+ (:
Ska bara ringa runt lite mer. Men vi får hoppas på Stanleys! ♥ Idag överraskade jag (mig själv) genom att vara en såndär otroligt omtänksam flickvän. Jonas ligger hemma med en svullen fot och vad dyker jag upp med? Ett paket non-stops, ostbågar och en Mooretidning. Jag blir nästan lite tårögd och stolt bara av tanken. ^^

Jonas: "Fatta att få tuggummi i fi**an! Det skulle ju bli helt kladdigt i moderstockarna!"
Jag: Älskling. Det heter livmoder och äggstockar. Inte moderstockar.
Jonas: -tystnad-

Jobbarn'

Jag är jobbarn. Tamefan, efter denna vecka ( - fredag), har jag faktiskt rätt att kalla mig det. Och det känns inte ett dugg deppigt eller pissigt - snarare moget och bra! Framförallt när jag vet vad som väntar den 25:e... ♥ Imorn blir det en Södertälje-dag med Fanny (innebär lunch, fika, handla). Och hur mkt hon än avgudar cheesburgare så vägrar jag Donken. Där går faktiskt min gräns. Inte ens sallader duger de till att göra, och hur svårt är det egentligen att kirra en god sallad? >.< Nej, just det. MÖJLIGTVIS kan jag tänka mig att gynna Donken genom att köpa en dricka eller en milkshake nån enstaka gång, men that's it. Tacka Gud för MAX och Burgerking! wohoo xD Ehrm, på lördag fyller Jownie (Jonas) 19 år, han blir stor pojke, iiiiihh <33 Han är sötast. Men bobi stukade foten på jobbet idag, så istället för utgång i Sthlm för att fira, blir det nog mest släkt-kalas, ostbågar och film. Fyllan får med andra ord komma senare^^

EN TOFFEL-HÖG MED BILDER PÅ ÄLSKOT!


A real catch

Sitter ensam hemma hos Jonas, alla har åkt och jobbat. En annan börjar ju vid 11.00 ^^ På jobbet går det skitbra, man skulle aldrig kunna tro att det finns så mkt märkliiga människor i en enda stad, men efter 2 dagar på Akademibokhandeln har jag insett det. Och äntligen har jag köpt presenter till älsko, skönt! ♥ Nej, ska åka om ca 45 minuter. Bör kanske äta frulle och sminka mig, DIRR >.<

Gomorron.

Ska snart åka till jobbet (!). Känns rätt så moget att säga så faktiskt, måste jag medge. Fast jag är trött som fan och orkar egentligen inte Oo. Bör ju borsta tänderna också faktiskt, även om det måste vara det tråkigaste man kan göra. Idag SKA jag köpa present till Jonas, men det är svårt! :O Herregud. Vad skulle jag vilja ha om jag var kille? Ehrm.

Dåså.

Första jobbdagen på Akademibokhandeln gick över förväntan! Det blir massor av jobb för min del, bra lön, mycket trevliga kollegor och ja - en bra känsla helt enkelt! Inga inslag av mardrömmen heller (: (tidigare inlägg). WOHOO, livet leker och jag älskar min Jonas så mkt så jag nästan spricker  ♥ iiiihhhhh.

Caroline Abrahamsson - KOM HEM!

SHIT

Vaknade strax före 06.00 (Jonas gick upp) och kunde inte somna efter att han hade åkt, inte förän ungefär en timme innan jag själv skulle upp. Riktigt drygt, är satans trött nu! Kan iofs bero på att jag inte har gått upp såhär tidigt på ungefär 4 månader, ehrm. Kommer jag vara lagom seg på min första arbetsdag idag? Svar ja. Jag hade t.o.m. en mardröm den där sista timmen. Om min första arbetsdag. Den innehöll b.la.; svimningsanfall, massor av raster för min del (utan att säga till chefen), yrsel, inlines, tjej-trekants-porr på personaltoan (ja, jag var med) och dessutom kom jag försent en kvart. BÅDAR DET GOTT? NEJ, DET GÖR DET INTE.

Återkommer ikväll och berättar hur det gick. Håll tummarna!

MOVIE

Evan Almighty - see it!

Sunday

Nu är jag mätt och lagom lullig ♥ Resultat av 45 minuter på Hölös grill med Jonas och Claes. Hamburgertallrik och cider IS THE SHIT. På en söndag dessutom, elit. Anyhoooe, imorn börjar jag på mitt nya jobb på bokhandeln i Södertälje, ska bli så kul! (: Är i Hölö nu. Jon och Claes ligger och myser i sängen, jag sitter här på den hårda stolen. Dom är söta tillsammans ♥ Jag blir nästan avundsjuk.

Ehrm.



Såg lite av sista delen på fotbollen. Trots min brist på intresse för fotboll (och alla andra sporter också för den delen), måste jag medge att det är både tråkigt och pinsamt att det slutade 0-0. Är iofs inte helt hundra på resultatet då jag inte såg absolut sista biten, men jag tror det slutade 0-0. 0-0 mot DANMARK liksom, wtf? Något är fel.

Kom ganska nyligen hem från jobbet. USCH för att jobba i bara 3 1/2 timme. Ofta jag tjänar nåt på det liksom? Knappt en utekväll. (Kul att jag ofta räknar min lön i antal öl+inträden).

Ibland blir jag så trött (på mig själv) att en stor grop i marken låter inbjudande.


Hmm.



Jag undrar om jag är mentalt sjuk eller om det är superduperkärleken som spökar? Han åkte för ca en kvart sen, och jag typ avlider. Ehrm, låter inte sunt nånstans. Men å andra sidan så är det nog ett bra tecken ♥ Dock låter jag som toffel nr. 1. Om 2 timmar börjar jag jobba, på Terrassen i Mariefred för er som inte vet. Tydligen värsta middagen ikväll, men 15 liter gin & tonic som ska serveras i en toalettstol. Jag är avis på gästerna.

KOM TILLBAKA!


Gaaah!



Jag har fått en sjuk längtan efter att flytta hemifrån! Mysigaste vore såkart att bo tillsammans med Jonas, och som det verkar skulle det inte bli något större problem ♥ Det enda som fattas nu är en lagom stor och fräsch lägenhet i Södertälje, en gnutta pengar (för min del) och möjligtvis ett godkännande av lån. Sedan vore allt kirrat! Möbler och sådana saker har vi i princip redan. Men jag längtar SJUKT mkt till den dag då det bär av mot Ikea, Mio och andra random ställen i syfte att handla till sitt eget hem! Galen känsla. Satans tur att min man råkar vara snickare också (:

JAG SKULLE INTE BANGA!




Duscharn'

Det finns inte många saker jag verkligen hatar (elleeer?), men en av dom är i alla fall att kliva ur duschen på morgonen. Det måste vara i klass med tortyr. Eller, det är inte själva momentet att kliva ur duschen, det är när man går ur det ångande-varma-värmegolvsrummet som det uppstår hat. För även om det egentligen inte är kallt i huset så blir det liksom skitkallt hur man än bär sig åt. Sånt hatar jag.

Hörs seη!

Gammal.

När jag blir gammal, dvs runt 65, då ska jag göra allt jag vill och skita i konsekvenserna. Då snackar vi grova grejer. Jag ska röka hur mkt Marlboro Mentol som helst, snusa ungefär en dosa/dag, undvika nyttiga skitgrönsaker i största möjliga mån och bara fokusera på skräpmat, ostbågar, godis och cola. Jag ska alltid ha en box vitt vin så att jag kan ta ett glas så fort jag villl. Jag ska slå folk som beter sig illa, och innan jag dör ska jag hinna skjuta nån jobbig jävla människa enbart för att göra mig själv och samhället en tjänst. Sen så ska jag bli brutalt ärlig. Om ni tolkar detta som att  jag kommer bli en tjurig gammal hagga så har ni fel. Jag ska bli en originell livsnjutare som tar dagen som den kommer, gör tjänster för samhället och som inte drar sig för att fälla ironiska och sarkastiska meningar. Vad tycks?

Men ååh.

Jag HATAR verkligen när man inte får tag på den man ringer. Fanny jobbar tydligen, himla skit-Ica. Inte för att jag ville nåt spec, men ändå.

Livet leker (:

Japp, så är det faktiskt. Bortsett från att jag vaknade imorse och var täppt i näsan igen. Jag bara undrar; när är det min tur att bli frisk? I förrgår gick jag till Akademibokhandeln i Södertälje (efter ett tips från en som jobbar där) och presenterade mig. 2 minuter senare frågade chefen "Vill du börja jobba på måndag?". Fick inte ens chansen att visa varken betyg eller CV, jobbet var mitt! Så, nu är jag med andra ord inte arbetslös längre. Inte på heltid i alla fall. JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA. Blir nästan lite stolt faktiskt. Nej, nu ska jag ringa Fanny, herrå!

Dumma tisdag.



Jävla piss-tisdag. En riktigt skit-dag verkligen. Regn, dålig-hår-dag och mensvärk som liksom inte försvinner oavsett hur många tabletter jag stoppar i mig. Ibland önskar jag helt allvarligt att jag var kille, enbart pga just mens. Och när det väl kommer till kritan så är det förbannat orättvist att vi har mens och dom har - nej precis - inget! Åtminstone inget som går att jämföra med mens. Helvete vad arg jag blir när jag funderar på det.
Nej, nu är det slut-klagat. (För den här kvarten). Trots att det känns som om min mage ska brinna upp så ska jag åka in till Södertälje för att besöka arbetsförmedlingen (lol), köpa ljus till mitt rum och kolla presenter till Jonas, vilket inte kommer bli lätt. Sate, sånt är faktiskt riktigt klurigt. Men ikväll ska baby ta hand om mig sa han, vilket jag hoppas inkluderar cola och ostbågar/godis ♥ Hur det än blir med den saken är han SÖTAST :*

Random krök-bilder.


Måndagshelvetet.

Japp, det är så det känns. Alla vettiga och duktiga människor går till jobbet. Vad gör jag? Växlar mellan datorn, tv:n, tvättmaskinen och kylen. Jag antar att det är sådana saker en arbetslös person sysslar med. HELVETE, JAG FÅR PANIK! Är det såhär mitt liv kommer se ut tills jag får ett arbete? Och tro mig kära vänner - detta är ingen önskvärd situation! Och ja, det är klart som fan att jag söker jobb, men det verkar inte innebära att jag får ett jobb bara genom att söka det... wtf?! Åååhh, himla... himla SKIT också.

Fredagen blev iaf mest mys! Bio och middag med älsko ♥ Såg "På smällen", kan starkt rekomendera! På lördagsförmiddagen blev det loppmarknad utanför Trosa där b.la. Jonas släkt stod och sålde. Jag åkte dit med förväntan att köpa massor av roliga saker till min/vår kommande lägenhet, och åkte därifrån med två kartonger av gratis-grejer som vi fick av den generösa släkten, wohooo! Muggar, en fläkt, ljusstakar, vinglas, skålar och skitsnygga glasunderlägg, wohooo igen! På kvällen blev det förkrök+utgång med älsko, Torkel, Dennis, Andreas och Claes - en riktig höjdare blev det! Och igår kallade jobbet, min sista dag. Att jobba må vara överskattat, men att vara arbetslös är ännu mer överskattat.




LÖRTAK

Tjeba buy ere lördag o alla är apglada... nu ere dock johannas kille som inleder b loggen, fett nice ere
dock för att hgan är bästr i välrden uebhuebueguegueg -;D men iaf, dempa e king ante o tok o classe!!!!!!!! / Jonas

Okej, mín pojkvän ( och alla andra i rummet är lagom fulla. Sådär lördags-lycklig-fulla ni vet). OCH JAG ÄR PÅ GÅNG JAG MED, FAST JAG KAN SKRIVA, OMG! nu kallar cidern, mer spel och UTGÅNG, wohooooo! ♥
I FREAKIN' LOVE IT! Dock ska jag jobba imorn... wtf?


Lördag

Igår blev det middag+bio på Heron, jävligt bra upplägg ♥ ME LIKE överraskningar som inkluderar mat.

Strax åker jag och bobiii (Jonas) på loppis (nej, vi är inte gifta än), sedan blir det nog en tripp till Trosa. Sistnämnda meningen är fri för valfri tolkning^^

Imorn ska jag jobba - sista arbetsdagen - sedan officiell arbetslöshet!

Jonas är verkligen skitsnygg just nu alltså. Jag är stirrarn'.

RSS 2.0