The Sims.

Jag har suttit och spelat The Sims sedan kl. 10.00 idag, med undantag för frukost-paus och kiss-paus. Jag vet inte vad ni tycker, men jag måste medge att det inte låter varken givande eller särskilt hälsosamt. Att jag dessutom ständigt har haft ena handen i ostbågepåse / godispåse gör antagligen inte saken bättre. Hur som helst så har jag sjukt ont i röven nu och funderar på att lägga mig i sängen och vila ett tag; det går nämligen åt mycket energi av spela dator. ^^

Kära Gud.

Kära Gud. Jag lovar att sluta svära, snusa, gnälla, vara skadeglad, feströka och börja dammsuga mitt rum oftare, hjälpa till mer hemma, sluta köpa onödiga saker och skänka pengar till Rädda Barnen. Jag gör hela skiten - jag lovar. Jag begär bara en endaste liten sak av dig - spola fram tiden ungefär 4 månader? För jag vill till Grekland nu.

Mitt längt-objekt. Hotell Astro.

image459

YES!

Resan är bokad! 7-14 juni kommer jag och Jonas befinna oss i Kalamari på Santorini. (Grekland).

Fram till dess ska jag försöka att inte ta död på Jonas med allt mitt prat inför resan, han fick nog skavsår i öronen redan igår kväll innan vi somnade. Jag insåg att jag kanske måste varva ner och hejda mig en aning när jag började planera att gå till HM för att kolla på en ny bikini nu på lunchen. Det är ju trots allt typ 4 månader kvar - så att vänta ytterligare en månad vore kanske ingen dum idé.

PARTEY

Igår var det minsann fest! 2 partaj på 1 kväll is the grej. Först 40 & 43-årsfest för Jonas päron, sen bar det av hem till Torkel där Emelie hade någon typ av 18 -årsfest (: Röj var det. Dansa till Håkan Hellström, dricka öl och befinna sig i en bad-tunna mitt i natten under stjärnklar himmel med en öl i ena handen och en ciggarett i andra. Trevligt som fan var det. Och i fredags såg vi Jumper på bio, ruskigt bra rulle.


svettarN

Jag är seriös när jag säger att det inte är en bra idé att jobba inomhus i 8 timmar med att springa fram och tillbaka och packa upp böcker inför rean med vinterstövlar på fötterna. Inte en bra idé.

Mina strumpor skulle kunna döda någon, allvarligt talat.

Ledighet fredag, lördag & söndag, woho! Som jag sa; "fattig men fri".

KORV.

Är det normalt att ens pojkvän (eller en människa överhuvudtaget) kletar en klick korvstroganoff-sås på näsvingen med motiveringen "att det kommer lukta korvstroganoff hela kvällen" och samtidigt ser nöjd ut?

Jag bara undrar.

Bokrea.

Den 26:e börjar bok-rean, och jag håller redan på att ladda upp mentalt. Under julruschen bestod 2 veckor utav smärta i rygg och fötter, huvudvärk, irritation, förvirrelse och tårar (yes, jag grät när jag kom hem från jobbet). Denna gång ska jag vara förberedd, hur det nu ska gå till. Har planer på att ha väskan full av Ipren, choklad, rapé och Cola, sånna grejer har en tendens att underlätta i jobbiga situationer.

Inside-bild.

image446

O'boy.

Okej, en total super-städning blev det inte. Körde den förbannade dammsugaren fram och tillbaka över golvet ett par gånger och flyttade alla kläder från sängen till garderoben. Byte av sängkläder, stor-rensning av garberoben och andra energikrävande sysslor blev det inget av - tack & lov. Istället blev det dusch, dator och Outsiders med ett skitstort glas O'boy i handen. Tur att det fanns laktosfri mjölk i kylen, annars hade det där glaset O'boy fått mig att spendera natten på toaletten. Och en natt på toaletten kan ju inte vara särskilt trevligt. Eller? Kanske om man laddar med typ 5 skvallertidningar, en bra bok (just nu "Brunstkalendern" av Emma Hamberg) och en dosa rapé. Då hade jag antagligen haft en riktigt angenäm natt på toan.

Idétorka.

Total idétorka. Tråkigt som fan. Denna lediga dag ska ägnas åt en sak - mitt rum. Här skall städas, torkas, slängas, sorteras, bäddas om, you name it! Är sugen på total förändring, men det är lättare sagt än gjort. Det är lustigt det här med att slänga gamla prylar. Ungefär en gång/varannan månad får jag ett totalt ryck och går igenom allt och slänger ungefär en full soppsäck med saker/kläder/skor. Ändå finns det aldrig plats för nya saker och garderoben (som ändå är av den större gå-in-i-modellen) är alltid överfull. Men då snackar vi naturligtvis inte bara kläder och skor - utan även flytta-hemifrån-saker, lakan, sladdar av diverse slag, tavlor, skärp, allt. Nånting måste göras, och det är nu.

image445

DARLO

Älskling! Jag vet att du läser detta.
Det suger förbannat hårt att du är sjuk,
jag vill leka med dig idag!
Jag saknar dig och din rumpa. Jag älskar dig!

image444


Alla hjärtans dag.

Jag gillar inte hela grejen med "särskilda" dagar, t.ex. Alla hjärtans dag. Överskattat och amerikan-iserat. Köpa, köpa, köpa. Jag låter mest som en gammal klagande klimakteriekärring, men det är faktiskt sant.

Jonas är hemma, sjuk. Brorsan ska hem till pappa. Mamma ska bort och kommer inte hem förän sent ikväll. Antagligen kommer jag ha min egen alla hjärtans dag tillsammans med en Marabou mintkrokant, vindruvor och Cola, eller så leker jag med Fanny när hon har slutat jobbet.

Borde verkligen ta tag i dagen nu. Solen skiner ju t.o.m. Men hela processen tills man ser någorlunda normal ut är ju så förbaskat jobbig, och jag tänker inte gå ut osminkad och i pyamas precis.

Det är väl så det är.

Oroa sig inte för cancer och för död
Oroa sig inte för all cigarettrök
Oroa sig inte för höga skatter
Oroa sig inte för bajsbrunt dricksvatten
Oroa sig inte för hennes fingrar i hennes hals
Oroa sig inte för anorektiska magar

Oroa sig inte för skriken från grannen
Oroa sig inte för hustrumisshandel
Oroa sig inte för att vädret är grått

För det
Ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på

Skit i morgonpromenaden och sov
till klockan elva
Skit Iran Skit i Korea
Skit i Sudan Skit i Irak
Låt Usa bomba färdigt
Skit i allt
Låt var och en klara sig
Skit i fridlysta pandor
de kommer ändå inte att para sig

För det
Ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på

Det är bättre för dig att bara sopa problemen under mattan
Ignorera är enkelt för att man
Inte själv drabbas utan nån svart man eller kvinna
Som förr eller senare ändå skulle försvinna
Inte bara från jorden utan från din näthinna

Typiskt.

Tanken var att Fanny & jag skulle gå till stan och dricka té någonstans och möjligtvis unna och varsin macka. Och visst gick vi till stan, men såhär slutade det: (men vem fan klagar. Det var gott som fan och solen har strålat hela freakin' dan, underbart).

image432





IDAG.

Denna dag ska bli en bra dag! Himlen är klarblå, solen skiner, ska ta en lång promenad med Fanny (har jag bestämt), kanske ta en fika, jobba på att hitta nån liten present till mamma (vilket inte är så jävla lätt när man bor i en by med ungefär 4 tänkbara affärer) och bara må sjukt bra! Medan jag gör allt detta tänker jag vara snygg och genomfräsch.

Först måste jag bara: äta frukost, duscha, borsta tänderna, sminka mig, ta på mig något annat än pyamas och få ett samtal av en nyvaken Fanny. SEN JÄKLAR.


Jag är fast. Tobbe is the man.

image427

"Jävla latmask!"
Tobbe kommenterar sin rullstolsburne kompis som får lite hjälp under längdhoppet.

"Fan vad smalt"
Tobbe tittar på Stockholms smalaste gränd.

"Har ni ont i huvudet, era jävlar?"
Tobbe småsnackar med publiken under föreställningen av Macken.

"Kommer du från Finland, gubbjävel?"
Tobbe till grannen på bussen till Stockholm

"Jag tror att jag har fått eksem i mig"
Tobbe har fått invärtes problem.

"Jag har lite problem med tån. Den har gått sönder"

"Har du inget brännvin?"
Tobbe svarar på frågan om han vill ha fler köttbullar till middagen.

"Säg inte mot Arboga, för fan"
Tobbe frågar folk på campingen åt vilket håll Västerås ligger.

"Koskenkorva!"
Allmänt glädjetjut under friluftsdagen

"Micke, nu tar du bollen, annars jävlar..."
Peptalk med Micke som står i forbollsmålet

:O

Dra mig baklänges, på en jävla kärra. Jag skäms. Jag är förvirrad. Jag känner hur mitt inre delas i två. Jag är chockad över mig själv, näst intill stum. Varför? Jag insåg igår att jag gillar Brittans nya "Piece of Me". Japp, det är sant. Mina vänner - vid det här laget är det ok att skjuta mig, för nu kan det bara gå utför.

Britney Spears? Seriöst.


helgen.

Då var ännu en helg slut, här är den i korta drag: Öl, Cider & Drink på O'Learys, lullighet, kyla, mensvärk (hata) , 3 Ipren, massa ny musik på mp3:n, strandpromenad, "We own the night" - riktigt bra, godis & chips & dipp, kebab och mys.

Jobbar måndag, tisdag, lördag och söndag. Jag jobbar för lite känner jag, jag är halvtidsarbetslös. Jag tycker nästan att jag förtjänar soc-bidrag. Fast jag skulle å andra sidan aldrig vilja säga att jag får soc-bidrag. Så nu ändrade jag mig. Som ni ser innehöll min helg till stor del onyttigheter, det var med andra ord som det ska vara.





YES

Det blev varken bio eller Mongolian Barbecue. Däremot blir det middag och O'Learys med Carro & Co! Imorn är jag ledig, igen. Skönt som fan att vara ledig en söndag. Det första Jonas sa var ungefär "Då väcker jag dig kl 08.00 med frukost på sängen, sen kan vi gå ut på promenad så tar vi med en termos med varm Oboy." Jag kände att det var en bra idé, men gärna 2 timmar senare. Minst.

Jonas - Jag har rakat snoppen. Igår.
Jag - Okej...?

Frågan är: vad ville han säga med det? Som om det skulle vara något ovanligt liksom. Men jag tackar och bockar, hår är otrevligt. I alla fall på... intima ställen.



BEHOV.

Som sagt, jag har behov av någonting just nu, är dock lite osäker på vad. Men tanken på att vara inne på ett ställe som spelar för hög musik, iklädd någonting näst-intill-rock-slampigt, ha en iskall öl i handen, behöva prata skithögt för att höra vad jag själv säger och gå ut i kylan för att röka en gång/kvart känns lockande som fan. Det jobbiga är att jag antagligen hade varit i just den situationen om jag inte hade jobbat imorn. Success. Men vadå, jag gillar ju att jobba. Jag gillar bara inte att jobba på helger. Ibland. Typ idag, idag gillar jag det inte.

Imorn: jobb, sthlm m. Jonas, Mongolian Barbecue (mongolian, haha), bio? O'learys? Gief öl till mig liksom. Dirr.

image418

Fredag!

Inatt drömde jag att jag var på väg till Hultsfred med Lisa, Dillen, Pappa och nån random vuxen man. Det lustiga (och skrämmande) var att vi verkade ha skitkul allihop? Fattar fan ingenting. Pappa på Hultsfred liksom, haha.
Ingen hade med sig packning förutom jag; jag hade en överfull Ikea-kasse. (Skilsmässobarnsymptom) :P

Little miss Attitude säger:

seriöst, igår jag ba "ikväll ska jag fan äta tills jag jävla spyr alltså" (skämt). sen åt vi middag, kladdkaka, vindruvor, ost och kex. Sen när vi skulle sova låg jag och svettades och var helt allvarligt nära att spy. jag satte mig seriöst upp för att jag tänkte gå o spy.
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
oh shit
Little miss Attitude säger:
AWESOME
FANNY SOM FÖRSTÅR HÄRKET säger:
men nej det är det ju inte!
Little miss Attitude säger:
nej jag vet.
Little miss Attitude säger:
men det KUNDE ha varit.

NAILS.

ÄNTLIGEN har jag fått arslet ur vagnen och satt dit mina fransk-manikyr-lösnaglar. Jag vet, det är "såååå ute" med fransk manikyr (fick en sån kommentar för inte så länge sen), men who gives a damn. Snyggt som fan äre. Screw alla mode-töntar, seriöst.

Nu ska jag göra kladdkaka. Eller åtminstonde försöka. Förhoppningsvis blir vi inte sjuka av den.

image417

elleeer.

Seriöst, nu har jag suttit här för länge. Jag har inte ätit, inte klätt på mig, inte dushat... NADA. Förändring måste ske. Funderar starkt på att klä på mig, gå ner på stan och handla massa ätbara grejer. Jag är sjukt sugen på sockerkaka t.ex. Men då krävs ju att jag går ner och köper socker. Sen har jag ju hört att syre inte är särskilt skadligt för kroppen, så då har jag ju minst 2 anledningar att lyfta på arslet och gå. Men det är grått ute. Och säkert jättekallt. Och det lär ju börja regna så fort jag går ut.

Nej, nu jävlar.


Uppdatering.

Jag gick ut! Förvisso mest till stan för att köpa kladdkaka-ingredienser och sen tillbaka. Men ändå!

success!

Jag kan härmed meddela att min utväxt är borta, allt är svart. Kan tillägga att Jonas inte är brunhårig längre, han är svart han med. Snyggt blev det! Fanny kom och hälsade på oss igårkväll.

Jag - Men ååh, jag är så jävla sugen på chokl...
Jonas - Ostbågar!
Jag - Det med.
Fanny - Ska vi åka till Statoil då?
Jag - Lätt. Kom igen då!

Slutade med att jag åt en Marabou mint-krokant och en tredjedels påse ostbågar. Själv. Eller nåja, de fick smaka. Lite.


bla bl blaha.

Jag har TRÅKIGT. Ensam hemma och allt. Men vid 5-tiden kommer Jonas tillbaka hit till Mariefred så ska vi färga våra hår svarta! (kan man ens säga så?) Färga vårt hår svart... Färga våra hår svart... Whatever, BIG SUCCESS i alla fall. Svart svart svart. Mysigt mysigt. Min bruna utväxt är nämligen långt ifrån mysig.

Har man tråkigt så får man leka, lalalaa.


Åhh.

Nu börjar jag bli trött på att vara ledig, och ändå har jag inte ens varit ifrån jobbet mer än en och en halv dag. Ångesten blev inte direkt mildare av att jag för ca en halvtimme sen fick ett sms från chefen; "Kan du jobba i eftermiddag?". Problemet är att jag är i Mariefred (och mitt jobb är i Södertälje),  jag har varken bil eller körkort och jag har redan planer för eftermiddagen/kvällen. Jag känner mig som en dålig anställd. Som en dålig kollega. Fan, jag skäms nästan litegrann. Men faktum är att jag aldrig säger nej till mina kollegor/chefen när det handlar om att jobba över eller börja tidigare, så jag borde kanske inte ha ångest och dåligt samvete.

image402

Grannfejden nästa?

Just nu sitter jag och är en såndär tråkig flickvän. Ni vet, en sån som när det blir dags att gå och lägga sig blir helt pigg och inte alls har lust att sova, trots en bedjande pojkvän? Usch, en sån är jag. Men det var inget lätt beslut kan jag meddela. Jag menar - att ligga och skeda med en naken halvsovande kille, som dessutom luktar shampo, med ena handen på dennes skinka... Mmm, just det. Inte lätt. Men jag valde att jobba på att förändra bloggen - nu har jag i alla fall lyckats sätta in en snygg klocka! Framsteg mina vänner, framsteg.

Och till er grannar här i trapphuset, jag ber om ursäkt. Ingen dog härinne, jag lovar. Och jag ber om ursäkt om jag höll er vakna. Nästa gång ska jag ha en kudde över ansiktet, annars riskerar vi nog att få en anmärkning eller något annat onödigt. Men ibland måste man låta naturen ha sin gång - så att säga.

image401

Var är solen?

Jag är helt seriös; jag börjar få sol-abstinens. Detta tillstånd innebär ständig trötthet, noll lust att gå utanför dörren på min (mina) lediga dag (dagar), går ständigt klädd som en lodis hemma, ett tjurighets-veck mellan ögonbynen som inte verkat vilja jämna ut sig och oändligt många suckar. Nu när jag dessutom har införskaffat ännu ett par nya vår/sommar-dojjor från HM känner jag att våren måste komma. Snarast. När det blir vår blir allt mycket bättre, det brukar jag alltid intala mig själv. Våren innebär hopp. Ja, så länge det är soligt och någorlunda varmt såklart. En av de största anledningarna till varför jag älskar våren är att då slipper man stövlarna, jag har nämligen en grov kärlek till vår/sommar-skor. De senaste tre veckorna har jag köpt 4 par. Ni ser? Hemligheten är att köpa några av dem på REA; då slipper man få kron-ångest och tömt konto. Nu fattas det bara ett par Vans och ett till par Converse, sen är jag nöjd. Får vi hoppas.

Förresten, orka Hemköp-reklam i bloggen?

jonas

Jonas hävdade nyss att han har fått pungvred. Och att han är full, efter 2 stycken 2.25:or. Dessutom tror han att han skulle ha en given plats i "En annan del av Köping".

Jag tvivlar inte.

fuckoff.

Ibland blir jag lack på mig själv, riktigt lack. Denna gång handlar det om detta faktum; jag är inte särskilt teknisk. (läs: inte särskilt bra på datorer). Hela grejen grundar sig i att jag vill ha en snygg blogg. Något som matchar mig liksom. Antalet gånger jag har suttit framför datorn och svurit högt över att jag inte fattar ett skit av alla koder, hur man fixar layouten, lägger in bilder högst upp, är många. För många. Kollar man runt i bloggvärlden hittar man ju ett antal jävla miffon, men som på något sätt har lyckats göra snygga bloggar. Jag hoppas fan att de har fått hjälp av någon - annars skämms jag ännu mer. Det är ju tamefan pinsamt att jag inte kan lösa detta själv.

Sate.

Fredag.

Dagens missions: äta någon typ av frukost/lunch, genomgå någon slags extreme makeover, åka till Södertälje, käka lunch med Carro, fördriva tid, sola med Jonas, ... ? Resten visar sig.

Kan ju meddela att det inte var någon bra idé att dricka kaffe vid nio-tiden igårkväll. Jag hade allvarliga sömnproblem, och det vet ju alla att jag inte är känd för att ha.
image399

RSS 2.0