Nyårsafton.

Kom till Södertälje vid 13.30 för att vänta på bussen till Hölö som gick 14.00. Kallt, snö och blött på marken. Grått som fan. Gick in på Pressbyrån för att köpa en fralla och juice (och snus och cigg). Hungrig som en jävla lodis, hann inte äta frukost hemma. Sätter mig i busskuren för att äta mackjäveln. Öppnar påsen som omsluter den och OUPS, den ramlar ner i vattenpölen nedanför bänken. Pålägget hamnar bredvid. Hungrig som fan. Slutade med att jag fick skjuts till Hölö, tacka fan för det.

Bra avslutning på 2007 / början på 2008.
Mackjävel.

Igår kissade William på golvet i vardagrummet, pekade på pölen och sade stolt "bajs!". Det var humor.

image358

wtf?

Det känns ju som jättebra kundservice att ge tillbaka fel växel och stå och gäspa bakom kassan. Det är ungefär så jag har varit de 4 timmar jag har jobbat idag. Har varit sjukt trött, alltså omänskligt jävla as-trött. Jobbade 11-15, och vid 14.40 kom Carro, Jesper och Robin in. Slutade med att jag hänkade till O'Learys och åt nachos och drack cider. Samtidigt var det hockeymatch mellan SSK och Mora. Jag hejade såklart på Mora. Har ingen bra anledning, mer än att jag hatar SSK. Inte fan var det mitt problem att Södertäljes SSK-fanatiker var på O'Learys just då. Tyvärr hotade Jesper med att byta bord om jag hejade på Mora högt, så jag smyg-klappade mest.

Nyårsafton. Denna överskattade hej-jag-ska-bli-en-bättre-människa-nästa-år-och-jag-ska-sluta-röka-för-femtionde-gången-dag. Fy fan. Visst, alltid trevligt med en anledning att träffa folk och ha det trevligt (och dricka vin), men ändå. Nyår my ass. Hur som helst, oavsett vilken dag det är imorn, ska jag ha en trevlig eftermiddag/kväll med middag hos Jonas moster först och sedan fest. Trevligt (:



.

Jag ska åka in en timme tidigare till stan idag för att handla. När jag får presentkort hamnar jag i något slags läge där jag måste handla upp dem så fort som möjligt. Sånt' är lite roligt. Man liksom hets-handlar grejer utan att egentligen slösa pengar på det, underbart.

Igår åkte fransk-manikyr-lösnaglarna på (för andra gången i hela mitt liv). Med andra ord; lycka till med att plocka upp småpengar från kassan och ta bort prislappar från böcker ^^ eeeh.

THE julaftonsbild.

image357

Åhh

Jag har blivit en sån där bloggare som folk bara hatar; en sån där som uppdaterar alldeles för sällan. Jag ber om ursäkt, jag brukar faktiskt inte vara så dålig som jag har varit de senaste dagarna. Min ursäkt? Har firat jul och därmed inte varit hemma, plus att jag har jobbat som satan. Där har ni den. Jag känner mig som en skit, och det är ju synd, meeeen wtf.

Julklappar; presentkort på HM, presentkort på Åhléns, coolaste vinglasen ever, kaffe/te-muggar, en liten bok, underkläder, mys-byxor, pyamas, örhängen, halsband, en hårtork, kuddfodral, body-lotion och antagligen någonting mer som jag däremot har för dålig plats i min hjärna för att komma ihåg.

Jag borde tvätta håret nu, alltså verkligen. Men det är ju satans tråkigt och ansträngande. Fy fan. Men orka göra det imorn innan jobbet liksom? Svar nej. Det får bli nu. Helvete.

image356

Aftonen.

Jag jobbade 09.45 - 14.15 idag. Jag jobbade på självaste julfton. Hoppas OB:n var skithög, annars blir jag grinig. Att folk handlar sina julklappar på julafton trodde inte jag - men så är det tydligen. Hur många som helst kom in och handlade "i sísta minuten". En man kom t.o.m. in när vi höll på att stänga, då gick chefen fram och sa högt och tydligt; "Vi stänger nu och vi vill hem och fira jul med våra familjer, så du får återkomma annandag jul. Hejdå!" Jag tyckte nästan lite synd om honom, anledning: Han såg ut att vara en såndär gammal och ensam gubbe som minsann inte har någon familj att åka hem och fira jul med.

Sitter nu hos mormor och morfar, har ätit som en jävla gris och har förmodligen gått upp de 3 kilo jag har gått ner senaste månaden. Roligt. Elleeeer. Jag som gillade smal-heten. Goodbye till den liksom ^^ Tur att det bara är jul en gång per år, annars hade jag nog behövt vara med i "Du är vad du äter" eller nåt annat fettoprogram.
Fast jag har faktiskt ätit mycket lax idag, och jag har hört att fisk är bra för smarthet. GIEF FISK TILL MIG FÖR FAN.

Kusin Amanda (ligger i hela soffan) - Oj, du kanske vill sitta här?
Jag - Nej, du får gärna ligga. Hehe, eller ja, du fattar vad jag menar.

Valfri tolkning.

Underhållande.



Bläddra bland kontakterna på din mobil. Stanna slumpvis.
Ta namnet och sätt som svar.


Hej, jag heter Dillen
Jag är jättekär i Dennis
men jag tycker att Klara är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Marcus Hadler,
fast Mr. Aurora är nästan ännu fulare.
Jag tycker att Pappa är helknäpp,
men Per är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Statte
och Tyke kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Zippo.


Ha. Ha. Ha.

Lördag.

Jag är ledig idag, väldigt underskattat med ledighet känner jag nu efter en riktig ju*e-vecka. Fy fan. Har slagit in de sista julklapparna, börjat små-städa, hängt upp tvätten, ja med andra ord betett mig som en 40-åring ^^ Känns bra.

Något som däremot inte kändes så jävla bra var att det inte blev någon bio igår. Jag skiter i att berätta omständigheterna, men jag blev sjukt förbannad. Och jag är fortfarande arg, trots att jag inte brukar vara långsint, men jag har all jävla rätt i världen att vara det, HA. Som tur var hade jag Carro som kom till undsättning, så vår kväll bestod istället av att spela Nintendo 64, äta chips, dricka julmust och vara förbannade på allt. Det var trevligt ♥

... Men tack för blommorna. De var fina.

Om det inte var fredag skulle jag döda ALLA.

Så känner jag. Om du som läser inte har arbetat i en affär som säljer saker som (tydligen) de flesta anser är bra julklappar, ja då kommer du inte förstå varför jag klagar. Att jobba 11-20 måndag-fredag är ingen höjdare, iaf inte under dessa förhållanden: julrusch som fan, köerna är sjukt långa, jag får skitmånga frågor, jag har mens+värk, huvudvärk hela dagen igår, seriösa stress-svettningar och varannan kund är skitgrinig när man själv smörar arslet av sig. Låter det kul? Nej, jag tänkte väl det. När busschauffören missade min hållplats när jag skulle hem igårkväll gick det över jävla gränsen. Jag fick hem i kylan, och jag grät. Jag grät ända tills jag kom hem. Jag grät när jag klev in genom dörren. Jag grät när vi åt middag. Jag har aldrig varit så stressad i hela mitt fucking liv, seriöst. Sen att tv:n inte funkade på kvällen, det var ju bara ännu en jävla höjdare.

9 timmars hets idag - sen blir det bio på Heron ikväll med älskot. Det är den enda anledningen till att jag överhuvudtaget orkade gå upp i morse.

Problem.

Jag har ett ganska dumt problem. Jag är hungrig på morgnarna, men kan inte äta ändå. Det går liksom inte. Allt jag äter känns tråkigt, även om jag anstränger mig och har gurka på mackan och käkar frukt och grejer. Det går inte. Därför kör jag på ruinera-mig-stilen och köper en macka precis innan jobbet - då går det jävligt bra att äta. WTF är det med det liksom? Jag blir så trött på mig själv. Nu har jag iaf lyckats få i mig en kopp te och (nästan) ett helt päron. Gratu-jävla-lerar Johanna.

Häromdagen var jag med om en lustig sak. Jag var inne i en mindre inredningsbutik och var precis på väg ut när detta hände ...

Ung manlig butiksarbetare - Ursäkta jag måste bara fråga, är du släkt med Elvis?
Jag - (?) Eeehh, hehe, nej det är jag inte. Inte vad jag vet i alla fall.
Ung manlig butiksarbetare - Är det sant? För du är lik honom, ni är liksom lika i profil, så jag ville bara fråga. Men du är inte det alltså? Jag trodde du var hans dotter eller något.
Jag - (Tänker: Men snälla du, hans dotter är väl typ 30 eller nåt, tack så jävla mycket). Eh, nej. Men... tack i alla fall.

Ja, det skulle väl vara näsan då.

image354image355

åhh.

Varför i hela fridens namn kan det inte bara komma SNÖ? Med -7 grader tycker åtminstonde jag att snö hör till. Fan vad arg jag blir, orka nöja sig med jävla frost liksom. Suck.

Snart ska jag till jobbet, 11-20.15 idag, jippie. Julrusch+jobba till 20.15 is not the shit.

image352image353

Okejdå.

Jag berättade för Jonas att jag hade varit elak mot honom i det förra inlägget. Han blev upprörd, vilket jag till viss del förstår. Han krävde att jag tog bort det, men där går min gräns. Istället skriver jag nu ett nytt om att han faktiskt hade varit skitsöt och lagat tacos och tänt ljus lagom tills jag kom hem från jobbet. ♥ Det är kärlek.

Okej stjärthål, nöjd nu? (;

image351

headshot.

Idag blev jag riktigt förbannad på en kund.

Stig - Jaha, vad var det som hände då?
Jag - (förklarar länge som fan). Hade du gett mig en pistol hade jag skjutit skallen av henne dirr.
Stig - Ehhh, eheh... jahaa.



Jag - Älskling, jag vill spela tv-spel med dig! Annars sätter jag mig vid datorn. (hotar).
Jonas - Nej, du får inte vara med. Förresten kommer du ändå sätta dig där, så gör det nu istället.
Jag - (tyst och upprörd).

Jävla 3-årings-stil att vilja ha spelet helt för sig själv. Fucking ego.

00.00

Slutade kl. 20.00 idag, kände mig totalt hjärndöd. Började förvisso kl 12, men att jobba till 20.00 mitt i jävla julruschen är ingen lek kan jag tala om. När julen närmar sig och alla ska hitta de perfekta julklapparna händer det något med folket/kunderna. De blir genast mer målmedvetna, bestämda, stressade, otrevliga, jagar ofta i flock... ja, de börjar mer och mer efterlikna djur. I dessa lägen är det inte alltid kul att stå bakom kassan och ta all skit i hela världen. Är det mitt fel att du har dålig lön? Är det mitt fel att 20%-lappen är kvarglömd hemma på köksbordet? Är det mitt fel att boken du vill ha är slut? Är det mitt fel att du inte får ligga? Är det mitt fel att dina barn skriker sönder allas trumhinnor?

Nej, jag tänkte väl det. Därför; var inte så förbaskat sura. Jag har inte gjort ett piss för att förtjäna det. Tack.

Ikväll har jag lekt med Carro ♥ Vi åt pizza till middag. Jag börjar nästan skämmas. Jag sa nästan.

image350

Måndag.

Katten är skiträdd för mina mörkblå duntofflor och springer fort som fan in i närmsta vägg när jag kommer ner från övervåningen med dem på fötterna, det ser jävligt kul ut.

Hur som helst, igårkväll innan vi somnade roade jag och Jonas oss med att skriva en historia tillsammans. Jag började med ett ord, han fortsatte med nästa ord och sedan höll det på sådär. Här är resultatet;

Svensk natur finns i b.la. Ryssland. Där bor folket som aldrig har sett sitt egna bajs. Dock tror folket inte på att det egentligen finns mänskligt urin. En pojke vandrade till Candy Mountain från mormor som taffsade på snoppen. Mormor var jävligt hungrig så därför käkade hon upp pojkens katt. Pojkens far nuppade hunden, den dog av rabies. 300 ekollon ockuperade USA, vilket ledde till krig mellan Ryska Ollonföreningen och USA:s Feministiska Hor-Parti. Ingen dog, men alla bajsade i Vita Huset för de var Bush-hatare. Oscar däremot, satt bredvid sin tjej som kissade rakt ner fårn Eifeltornet på Saddam Husseins fru. Detta var ingen som Oscar hade räknat med, men Oscar blev alldeles sprängkåt. Penisen växte 1 cm, det kunde inte Oscar hjälpa eftersom det luktade fisk.



Söndag.

Sov till 12, vaknade av att pappa ringde från jävla Thailand.

Pappa - Hur är vädret hemma då?
Jag - Skitkallt, grått och ibland regnar det också.
Pappa - Här är det runt 40 grader och sol!
Jag - Åh, vad roligt! (Eehh, jag tror inte att det lät helt ärligt faktiskt, men jag försökte i alla fall).

Idag är segaste dagen ever, fast vi har gjort lite nytta också faktiskt: Kastat diverse glas-flaskor i glasåtervinningen, gjort samma sak med jävla pissreklam-papper, gjort rent hos kaninen och typ städat mitt rum. Har dessutom hunnit duscha och hångla sate. Som belöning blir det pizza till middag, det känns bra. Hamburgare igår och pizza idag, tjohej!

image349


Fuck off.

Jag har bara en sak att säga; kanal 5 - fuck off and jävla die. Här sitter jag, ensam hemma och sjukt laddad för att se Shrek 2 och äta grejer tills jag mår ännu mer illa. Vad händer? Det är totalt jävla svart när jag kommer fram till kanal 5. Bilden är helt fucking död. (Ursäkta alla fula/töntiga ord i detta inlägg, men jag är pissförbannad). Antingen är det jävla kanal 5:s fel, eller så är det boxer-jäveln det är fel på. Men alla andra kanalhelveten fungerar ju -.- suck. Trött jag blir.

Jag tänker gå ut och lugna ner mig med en ciggarett som blivit över från gårdagen. Nu kan Jonas lika gärna komma hem och springa runt naken lr nåt annat kul han brukar göra, för nu jävlar behöver jag uppmuntran.

Får jag inte se Shrek bör jag fan få se lite ass. Och det är nu.

image347

Cold hard bitch.

Igår var det som sagt party. Det var trevligt fram tills några fucking 89:or (90:or?) kom (oinbjudna såklart) och skulle promt in. Sånt är ju alltid kul, eller inte. Slutade med flygande knytnävar och grejer, så jag och Dillen sa tack och hej och stack. Nykvarn i ett jävla nötskal, varför är jag fortfarande här liksom? Himla piss-håla med många himla piss-människor. Sug min feta.

Ikväll är jag faktiskt hemma själv, rätt skönt. Ensamtid is the shit ibland. Har laddat upp med naturgodis och en fet tidning full med skvaller. Dessutom går Shrek 2 ikväll, kunde ju inte bli bättre. Jag mår sjukt illa dock, kan det bero på att jag åt en 150 grammare med pommes till frukost och that's it? Antagligen.

Och så har jag fått värsta finnen bredvid örat också. Fräscht.


Humor.

Reklamgubben - "De hårda paketen hittar du hos Jula!"
Jonas muttar - Tss, det riktigt hårda paketet hittar du mellan mina ben. HAHA.

OJDÅÅÅ.

Ikväll är det paar-fucking-teey som gäller! Hård-körning. Carros kille fyller 20, sånt' gillar man! Smörgåstårta är inte heller fel, framförallt inte när det enda jag har ätit idag är; ostbågar, 2 mackor, en lussebulle och en pepparkaka. Jag är hungrig som satan, men för lat för att orka lösa problemet. Men ikväll blir det vin till mig, så allt kommer lösa sig! Har dessutom slagit på stort och köpt cigg (mentol), bra grejer. Jag är laddad!

Jag och Jonas ligger i sängen och har precis... ja, ni vet vad, när telefonen plötsligt ringer.

Jag - Hej, det är Johanna?
Rösten - Hej det är mamma! Jag trodde inte ni var hemma, jag har ringt massor av gånger utan att ha fått något svar.
Jag - Eeehh, vi har duschat och... grejer.
Rösten - Jahaaaja. (med en röst som menar "ja jo, säääkert lilla gumman").

Vad som förvånar mig är att vi inte hörde telefonen en enda gång. Och oups, fönstret stod dessutom öppet. Igen.


Haha.

Apropå inlägget innan; jag borde nog ha lagt mig i. Han fick slänga riset och göra makaroner istället, för riset blev totalt jävla bränt.

Det finns anledningar till varför det oftast är kvinnorna som lagar maten.

Torsdag.

Min man håller för tillfället på att laga korvsttroganoff och ris, och jag blev med bestämd ton tillsagd att INTE lägga mig. Vadå, brukar jag lägga mig i? ^^ Eeehh, i alla fall. Det ska bli spännande. Han lyckades jävligt bra med köttfärssåsen sist, så det kan ju inte gå åt helvete i alla fall. Imorn är vi lediga (han är sjuk) och vi tänker fira med ostbågar ikväll; för ovanlighetens skull. ^^ typ.

Idag på jobbet...
Ida - Johanna, varför har du inget glitter i håret? Det är ju lucia idag!
Jag - Ehrm, jaha, är det...?

En annan grej som hände på jobbet...
Kund - Jaha, jag drar inte kortet själv?
Jag - Nej, jag gör det därbak. Eller, härbak. Hehe, eehh, här bakom kassan menar jag.

Jodå sörru, här på Akademibokhandeln drar vi korten i arslet.
Jag är inte alls tappad i golvet.

image336image337

Igår

Igår var vi 18 pers från Akademibokhandeln som blev bjudna på firma-middag på restaurang i Södertälje. OJ vad trevligt det var, och satan vilken god mat det bjöds på. Det var trerätters och jag har ett behov av att säga vad jag åt eftersom det låter rätt så moget; 1. Toast skagen inkl. hummer-soppa. 2. Oxfilémedaljonger med lätt stekta grönsaker och en ... potatiskaka? 3. Vaniljsufflé med en sockrad bärkompott.

Efter detta fick jag springa till bussen, det var ingen succé.

Sate, nu har jag bråttom.

Avslöjande fakta.

◊ Jag och Jonas brukar gå på toaletten tillsammans. (Inte nr. 2, öppna är vi inte).
◊ Jag tycker det är mysigt att kissa medan han borstar tänderna. Och tvärtom.
◊ Ibland fiser jag i personalrummet och hoppas innerligt att ingen ska komma in just då, dock händer det att någon gör det.
◊ Ibland "unnar" jag mig en cigg efter en hård arbetsdag fast jag "bara är en feströkare".
◊ Ibland blir jag så förbannad på kunder att jag måste gå därifrån bara för att lugna ner mig efteråt.
◊ Jag lämnar alltid sista biten av mackan, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra.
◊ Jag och Jonas brukar dela tuggummi ibland. Med andra ord; vi byter det fram och tillbaka mellan oss.
◊ Jag är rädd för spöken/övernaturliga grejer och hatar därför att sova hemma själv. Oftast lämnar jag lampan på. Jag tror att jag har sett för många skräckfilmer.
◊ Jag har sjukt många hårstrån på mina ben, men rakar dem alltför sällan.
◊ I mitt och Jonas förhållande är det jag som skedar honom istället för tvärtom.

image335

Min pojkvän...

... är en himla annorlunda pojkvän. Han verkar ha någon slags fetish för att springa omkring naken i huset med lampor tända så att risken att alla grannar (och passerande) ska se är sjukt stor. Själv tycker jag mest att det är mysigt, för jag råkar älska hans stjärt. Men jag tvivlar på att mina grannar är intresserade av att se honom göra helikoptern uppe i tv-rummet, ännu mindre hans moonande bakdel. Men som sagt, jag gillar det, det sprider glädje i vardagen.

Jonas - Älskling, har riktigt feta människor sex?
Jag - (suck) Ja, det är klart att dom har.
Jonas - Fy fan vad fult.

image334

Hmm.


Jag börjar bli allvarligt orolig för mig själv; jag är nämligen (så gott som) alltid trött. Och detta är märkligt med tanke på att jag aldrig går upp innan 09.15. Därför undrar jag vad jag gör för fel? Kan det bero på något av dessa alternativ? : Jag tränar inte, jag har järnbrist, jag glömmer alltid att ta de där fucking vitaminerna på morgonen, jag har någon himla sjukdom, eller kan det vara så att det beror på årstiden och det deppiga vädret? Jag har ingen aning. Ibland funderar jag på att köpa gym-kort igen och träna innan jobbet (börjar oftast 10.00 eller 12.00), men å andra sidan skulle jag kanske bli tröttare av att gå upp tidigare? HJÄLP MIG FAN.



YEY

Jag ska jobba idag, och jag längtar! Det ska helt enkelt bli trevligt att göra nytta, träffa mina arbetskamrater och snacka strunt med Ida (: Jag har nog världens bästa jobb. Nästan i alla fall. Nu ska jag äta frukost... ansträngande, men ack så nödvändigt.

Idag fyller sötaste Nathalie år, grattis ditt lilla (stora?) flickebarn! ♥

Katten...

För er som inte har hängt med i svängarna så har jag en katt. Eller snarare; pappa och Jeanette har en katt. Eftersom att dom är i Thailand i 3 veckor så är det mitt och Jonas ansvar att se till att den överlever. Idag började jag tvivla på den saken... Plötsligt började hon att mjaua sjukt mycket och gick liksom runt och var orolig, typ gnällde. Efter ytterligare en stund började vi märka att hon smyg-juckade mot mattan och att hon liksom stod i "doggy-style"-position. började jag bli orolig. Dessutom så skakade hon med röven när man klappade henne och svansen darrade som en fucking vibrator. Jag greps lite smått av panik, så vi ringde Jonas mamma som förklarade någonting i stil med att hon förmodligen är... ja vad fan hette det... kåt? Nej, dräktig. Eller är det när den är gravid? Jag vet inte, hur som helst så hade det med mens och kåthet att göra.

Jag bara undrar, hur kan man lämna mig (som inte ens kan hålla liv i en fucking kaktus) med en katt och tro att allt ska vara lugnt? Här har jag gått och trott att katten har typ Epilepsi eller nåt, när det i själva verket handlar om typ mens och kåthet och grejer? Stackars Mimmi, ärligt talat. Förstå att gå runt i ett hus, sprängkåt, och det enda du har att ta ut dina lustar på är en fucking matta? Not so funny.

image333

Igen...

Jag vill (ännu en gång) be om ursäkt till de eventuella personer som har passerat mitt hus den senaste timmen, jag råkade nämligen lämna mitt fönster öppet. Ni behöver inte vara rädda. Ingen skada skedde på något sätt; inget slagsmål, ingen tortyr, ingen kniv-fight, ingen misshandel what so ever. Bara 2 bakfulla ungdomar som gjorde sådant som bakfulla ungdomar gillar att göra ^^

image331

Bakis, sliten och nöjd.

Julfesten igår blev riktigt kul! Jag, Jonas, Martin (bror), Anton (låtsasbror), Mamma och Kjell röjde sate. Att det var gratis vin och öl till maten var ju inte heller helt fel, ehehe. Kvällen i korta drag; alkohol till alla, karaoke inför massa random människor (jag och Jonas sjöng b.la. Summer of 69, fulla, kanske ingen bra idé), sjukt mycket mat, biljard, skjut-spel, jäger-shottande i hotell-rummet, basta med random folk, bada i sjön (inte jag dock), dansa som dårar, brunch i förmiddags där jag fick i mig; 2 flaskor julmust, 1 pepparkaka, 1 ischoklad, 3 frallor med julskinka, 2 glas juice, en tallrik fruktsallad och en kopp te. Bilder från igår nedan, Enjoy!



Lördag, lördag, lördag.

51,3%! Så mycket vann Marie med över Amanda. SATE vad arg jag var. Marie må vara en jävligt bra sångerska, men det känns inte som om hon sticker ut. Man har sett och hört hennes hispiga-käcka-alltsåjävlaglad-hoppiga stuk förr. Det känns... gammalt. Någon som sticker ut är Amanda. Nu har jag sagt det.

Jonas klippte sig igår. Jag har aldrig sett honom så jävla arg förut. Han är mer än missnöjd och påstår att han ser ut som en fjortonåring/lampa. Jag försöker bara vara positiv, men det verkar inte hjälpa. Enligt mig ser han mest ut som en typisk pokemon-samlare (de som är med i programmet), men en mycket söt sådan. Han funderar på att bränna ner frisörsalongen. Jag tyckte inte det lät som en bra idé eftersom den ligger mitt i en galleria.

Igår lagade jag och Jonas middag; lövbiff med pommes och bea. Det kändes moget, även om bilderna på hur det gick till kanske säger något annat... eehh.










Och såhär...

... ego blev jag en timme innan jag åkte till Södertälje. I LIKE IT BIGTIME.


Kärleken flödar.


Jonas somnade för mig (!). Jag tyckte det var tråkigt, så jag pussade på honom tills han vaknade. Då blev han mest irriterad och sa åt mig att "gå och kolla på tv lr nåt" för han ville sova. Jag ville egentligen slå honom, men satans tur för honom att han är för snygg för att slå på. I alla fall när han sover, då får man väl visa någon typ av respekt antar jag. Vi har spelat tv-spel hela kvällen, och jag är grym på det kan jag ju meddela. Bara för er kännedom.

Jag köpte ett armband idag (!). Snyggt som fan ere. Har ni tur får ni se, typ imorn eller nåt. Jag antar att ni verkligen verkligen verkligen är jättesuperas-nyfikna på hur det ser ut! Eller nåt ^^


Vinarn'


Ledig fredag+lördag+söndag, satans skönt! Imorn ska jag leka hemmafru och tvätta+dammsuga bort kattsanden som ligger i hela tvättstugan och städa mitt rum. Det tog 2 dagar innan det såg ut som fucking Afghanistan igen, satans rum. Just det, jag måste tvätta håret imorn, måste måste måste. Efter det ska jag in till Slöddertälje och köpa present åt min kära svägerska som fyller 17 på måndag ♥ Hon är för söt hon. (www.fishit.blogg.se) Sen ska jag möta upp Jonas och åka hem och laga lövbiff och pommes med bea. På lördag är det julfest med gratis vin, sånt gillar man ju.

På jobbet...

Jag - Ida, är det illa om man dricker vin både på måndagen och på onsdagen samma vecka...?
Ida - Naeej, eller det beror ju på hur mycket det är liksom. Ett glas är ju ingen fara.
Jag - Men om jag drack en halv flaska på måndagen och en halv flaska på onsdagen? Jag hade fan huvudvärk i morse...
Ida - Eeehh...

Och sedan så har vi...

MIG.

Sicko.

Nu är det fucking slut-deppat här känner jag. Igår delade jag och Jonas på en flaska vitt, samma sak som vi gjorde i måndags. Oj, vad underbart det är att vara hemma själva och kunna dricka hur mycket vin man vill utan att smyga. Att vindrickningen innebar att vi satt lulliga framför tv:n både måndag och onsdag, det är en annan (jävligt skön) sak. Dock är jag på gränsen till bakfull, ajdå.

Jag har äntligen fått hem min kamera sladd.

Leka med Carro <3



Leka med Jonas <3 (rensar min garberob, kan provar det mesta)


Julfest med jobbet på Torekällberget.









00.10

Jag ska jobba imorn. Jag borde sova. Men jag vill inte gå och lägga mig, inte ensam. Det är både tråkigt och läskigt. Ja, jag är barnslig. Men huset är stort, och jag är förhållandevis liten, åsnt gör mig illa till mods. Mimmi ska få sova i min säng i natt, någon slags beskyddare behöver jag trots allt.

image272

För-jävla-alltid du & jag. Caroline har köpt ett Nintendo 64 och har dessutom Super Mario-spelet. Hon är min Idol och jag gillar henne ännu mer nu än innan, om det nu är möjligt. <3

Pms? Känslig? Löjlig? Eller bara Kvinna?

Periodvis är jag en extremt känslosam person. Detta är en sådan period. Kom precis hem från Carro, vi såg på det senaste idol-avsittet där Amanda sjunger Hallelujah. Jag fick gåshud och tårar i ögonen. Nu sitter jag är i ett tomt hus (borsett från katten) och lyssnar på samma låt på Youtube. Oj, vad jag är känslig. Oj, vad tårarna  rinner. Oj, vilken gåshud jag har.

Och jag hatar när det helt utan anledning blir sjukt kallt i telefonen. Jag hatar det. Jag vill kasta allt i golvet och bara skrika. Men inget sådan kommer ut, bara ett simpelt "god natt, sov gott, puss puss". Jag hatar att bara acceptera. Jag hatar att jag inte bara kan låta förbannad när jag egentligen vill det. Jag hatar himla skit-depp-avslut i telefonen. Och jag hatar att sova ensam. Det är det värsta av allt. Kom hit och gör allt bra, klappa mig över håret, slicka bort mina tårar som du brukar göra, håll mig i famnen som om det vore den sista gången du fick göra det, säg att allt ska bli bra fastän jag egentligen vet att allt egentligen är det. Snälla, kom hit ♥

Just det.

Alla som känner mig är att jag är en sådan som (i princip) skiter i allt som kallas "mode" eller "fashion" som det också kallas. Men en grej stör mig. I alla tidningar står det massor om att "låta smyckena göra hela grejen" osv. Och smycken har jag, tonvis. Men det finns en grej jag önskar att jag hade mer av; armband. Riktigt snygga armband. Och vet ni varför jag inte äger mer än ca 4 armband (som är typ 10 år gamla och skitfula)? För att mina handleder (och händer) är för smala. Dom är faktiskt onormalt jävla skit-smala. Alla armband jag provar är skitstora. Antingen ramlar dom av direkt, eller så hänger dom liksom ner onormalt mycket på handen, så det blir mer ett hand-band. Ungefär som att stoppa en Hot-Dog korv i ett avgasrör lr nåt. Inte okej.

Jag gillare.

Jag tycker om (det mesta i) mitt liv liv för tillfället; mitt jobb (som jag för övrigt är ledig ifrån idag), att vara sambo med Jonas i 3 veckor tack vare bort-resta familjemedlemmar, att Ida köpte en flarra vitt vin igår som jag och Jonas delade på framför tv:n och blev lagom påverkade, att katten har visat sig ha ett mys-med-människor-behov, att min lunch är fördiglagad, att Jonas hade lagat middag när jag kom hem från jobbet igårkväll och det fanns tända ljus på bordet, att min kamera-sladd kommer finnas här imorn eftermiddag, att jag har klurat ut åtminstonde 3 julklappar, att jag ska på julfest på mammas jobb på lördag och ha med mig resterande delar av min familj plus nuvarande sambo (vilket känns moget) och att kylen och frysen är fulla av nyttiga och onyttiga saker som jag och Jonas så moget inhandlade på Lidl och Willys.

Vad jag däremot inte gillar är att det är himla depp-väder ute och snön känns fela tusen mil bort.


09.15

Vid den tiden vaknade jag i morse av att mobilen ringde. Såg på displayen att det var jobbet som ringde. HELVETE, tänkte jag, JAG HAR FÖRSOVIT MIG. På en sekund (innan jag svarade) hann jag bli kallsvettig och paniken började träda fram. Det visade sig vara chefen som undrade om jag kunde tänka mig att börja lite tidigare (med andra ord; innan 12) då typ alla är sjuka/lediga idag. Lättad? Svar ja. Så jag gick upp, och ska nu börja 1 timme tidigare än planerat. Vad som var roligt är att jag förmodligen lät totalt hjärn-död när jag pratade med henne. Jag var sådär äckligt morgon-hes, ni vet? Sluddrade (med fortfarande sovande ögon) fram något i stil med "Va e klockan nurå?" Chefen skrattade. Jag blev varm inombords. Och gick upp. En halvtimme innan klockan skulle ha ringt.

Jag har fått en kommentar av någon random person att det kanske är dags att jag lägger upp nya bilder? Jo tack, jag vet. Men min sladd är fortfarande hos Jonas och kommer nog vara där ett par dagar framåt. Jag kan meddela att jag är lika sugen på nya bilder som du tydligen är. Himla bajs-sladd. En blogg utan bilder är som... som... en tisdag utan DHW. Med andra ord; inte okej. Inte alls okej.

Kan inte du bara hålla i min k*k? Det är mysigt. Nej, den är skräckinjagande.


Idag samlade jag och Jonas vuxen-poäng; vi var på Willys och Lidl och handlade som dårar. Anledningen är som sagt att jag är hemma själv fram till jul och Jonas kommer vara min sambo under denna tid. Helvete heller att jag tänker sova ensam en enda natt, no way. Så vi köpte allt från pepparkakor, chokladjulkalender och kassler till keldas ost-sås, ananas på burk och nya tandborstar. Det kändes moget. Särskilt det sistnämnda.

Jonas nyss - Alltså, jag skulle lätt kunna bo i Kongo!
Jag - Varför?
Jonas - Jo, men fatta! Då skulle jag kunna äta ananas varje dag! Frukost, lunch, middag...

Snart börjar Bridget Jones (oj, råkade skriva "jonas" istället för "jones". Bör jag bli orolig för mig själv?) Då jävlar blir det julmust och glass med chokladsås! Kalorierna flödar... I LIKE IT BIG TIME <3

Like a virgin, touched for the very first time :*


Jag skulle vilja börja med att be om ursäkt till de människor som passerade på gångvägen utanför mitt fönster under den sena fredagskvällen. Att lämna två sprudlande ungdomar (nästan vuxna, HA) hemma själva (i 3 veckor) är ingen bra idé om man vill visa hänsyn till grannar och passerande. Nejdå, skämt å sido. Ville bara lätta de som passerade genom att säga att det inte pågick något typ av mord eller stycking eller annat otrevligt. Det som hände var endast trevligt. Jag lämnar resten åt fantasin.

Varför är jag uppe såhär fucking tidigt en söndag? Jo, jag ska nämligen jobba idag. Jonas ligger och sover i min säng, men jag ska iväg och jobba, känns liiiite jobbigt. Eeeh. Igår var det jag och Jonas som var i Skärholmen och på IKEA (: Det fick bli en rund, stor, röd matta för min del, plus kartonger och en s.k. "hurts".

Jonas - Du är som en skål med scampi!
Jag - Jaha?
Jonas - Ja... För dom är så goda!

Tack för den fina jämförelsen hun' <3

RSS 2.0