fucking regn.

Ååååhhh vad det inte är OK med regn när det är mindre än 1 månad till julafton. Satan vad trött jag blir. En annan sak jag blir trött på är min jävla garderbob. Eller snarare på alla jävla saker som måste få plats i min jävla garberob. Den är rätt stor, men ändå får jag inte in allt skit som ska in. Började rensa bland kläderna en aning, men gav upp efter ungefär 5 minuter och 5000 fula ord som jag skrek i min ensamhet. Jävla depp. Fick nåt random damp-anfall och slängde in allt som låg på golvet till obesämd plats i garderoben och stängde. Klart. Men det ligger fortfarande himla strumpor, benvärmare, tröjor och dumma blå-jeans (som jag hatar) över hela sängen.

Om en timme ska jag hämta William på dagis. Innan det måste jag duscha, sminka mig, bestämma kläder för kvällen och göra sängen fri från grejer. GOOD LUCK. Jag ska aldrig skaffa barn; man hinner ju aldrig göra ett skit om man har en unge som himla hänger på en eller väntar alldels snorig på himla dagis.

Plus att sladden till kameran är hos Jonas, fan vad arg jag blir. Jag vill ju lägga upp bilder >.<

Ledighetens dag ^_^

Jag är ledig idag, woho! Vaknade för ungefär 30 minuter sen av att pappa ringde. "Kan du hämta Wille från dagis vid tre? Snääälla? Det skulle underlätta jättemycket." Ofta man (jag) har mage att säga nej. Det är ju trots allt min bror, som Jonas så fint sa när jag ringde till honom för att klaga. När jag dessutom svarade "typ 150 meter hemifrån" på frågan "var ligger dagiset då?" kändes det ju nästan löjligt att inte orka hämta. Men andra ord; jag är dagishämtarn' idag.

Innan det måste jag;
♦ Tvätta två omgångar. Har jag ens några rena trosor i garderoben liksom?
♦ Plocka ur allt jag har i min garderob (kartonger, kläder, skor och kassar) för att på ett smidigt sätt få in ytterligare 3 kartonger. Eeehh.
♦ Äta massor under hela dagen. Att gå på personal-jul-fest på tom mage känns som en jävligt dålig idé.
♦ Bestämma vad jag ska ha på mig ikväll? Jag har inga fina blusar och mogna kjolar! :O F***A.
♦ Duscha och raka mig över hela jävla kroppen. Nästan. Jag är trött på att det sticks när mina vader ligger mot varandra när jag ska sova. Men idag ska jag slå på stort känner jag.

Ja, det är väl bara att börja då. SOLONG fuckers.








Himla dissare.

Det finns ju (nästan) inget värre än detta scenario; man tänder mys-lampan i sitt rum och släcker övriga lampor, lägger sig tillrätta i sängen med lagom många kuddar under huvudet och slår numret till personen man ska ringa (i detta fall Jonas). Men ingen svarar. (Om man bortser från någon himla random tant-röst som säger att personen i fråga inte kan nås för tillfället.) En känsla av besvikelse och irritation sprids i kroppen. Ofta man inte hör när det ringer liksom. Ofta man inte hör när jag ringer? Nej fy farao, nu tänker jag vänta tills han ringer, som den o-besatta kvinna jag är. Typ.

Tror jag ska försöka igen, hejdå.

jallahej.

Måste dra till bussen om 10 minuter, vill egentligen bara ligga i soffan framför tv:n hela dagen och kolla på massa värdelösa program.

Såg på ett youtube-klipp i någon random tjejs blogg. Klippet visade hur det kan gå till när man ska få fram päls, b.la. åt Stureplans-ungarna. Jag började grina. Grina. Nu fantiserar jag om hur det skulle se ut att ta en av alla äckliga brat-ungar, hänga denne uppochned och slita av dennes hud medan personen i fråga fortfarande lever. Där har vi rättvisa.

14-19.15

Idag börjar jag klockan 14.00. "Bra", tänkte jag, "då kan jag gå upp typ halv tio och städa mitt rum, ta en lång dusch och tvätta som fan eftersom det börjar bli tros-panik". Jag gick upp kvart över tio, tog en lång dusch, och nu sitter jag här, med fula trosor på mig. Någonstans på vägen gick det fel. Oj, jag glömde visst att städa och tvätta. OJ. Synd. Men imorn är jag ledig, så jag får nog göra allt det där roliga imorn istället.

Imorn är det julfest för jobbet, d.v.s för alla i hela Kringlan-varuhuset. Nu blir det svårt. För en gångs skull hoppas jag att drickan inte ingår, för annars finns det en risk att jag gör bort mig imorn. Får man betala själv är det ju en helt annan sak. Jag har insett att gratis alkohol inte är en höjdare, inte för mig i alla fall. Men sate vad jag ska äta julmat!

Funderarn'

Det är klurigt att jobba 12-17, det tycker i alla fall jag. 12 liksom. En sådan dag har jag 15 min rast, och då hinner man knappast äta en rejäl lunch/middag. Därför har jag insett att jag bör hets-äta innan jag börjar, och äta det som hinns på rasten. Men att äta lunch innan jag börjar är inte heller frestande, för då har jag nyss ätit frukost. Eller så skippar jag frukosten och äter på jobbet innan jag börjar, men då är jag hungrig hela vägen till jobbet.

Vilka rejäla problem jag har, typiskt i-landsinvånare att klaga över skitgrejer. Jag skäms.

Nästan.

ÅH, JA, ÄNTLIGEN MÅNDAG! eller inte.


Fy fan. Känns helt depp med måndag igen. Jag gillar mitt jobb - tro inget annat. Men just idag hade det varit skönt med lördag, eller möjligtvis söndag. Jag har funderat över vilken dag som egentligen är sämsta dagen på veckan. Fredag och lördag äger ju, onsdag är ju lill-lördag och mitt-i-veckan, torsdag är dagen innan fredag och alltså hoppets dag, tisdag är bara tråk-tisdag. Det står alltså mellan måndag och söndag. Tufft beslut det där; båda är sämst. Söndag pga helgen-är-snart-slut-ångest och måndagen för att veckan precis har börjat och det är skitlång tid innan det blir helg igen.

Igår gjorde jag(!) julkort med svärmor och jag insåg att jag har skaffat en hobby; att göra kort. Roligt vare xD Kolla mina kort på bilden nedan.



Dirty old town.

Jag har en händig man. För tillfället är han ute vid bilen och kopplar in sitt nya ljudsystem (?) med alla miljoner sladdar och högtalare. Det är manligt tycker jag. Nu kom han in för att pussa på mig, jag gillare <33

Jonas - Och sen tänkte jag byta tyget på dörren till svart istället. (pekar)
Jag - Måste man inte typ skruva isär hela dörren då och grejer?
Jonas - ... jo?

image260

YEY


Jag vaknade bredvid Jonas för ungefär 1 1/2 timme sedan, såg min nya kamera och insåg att jag nu är världens lyckligaste. Insåg samtidigt att man kan bli lycklig(are) av materiella saker. Typ "aha-upplevelse". Jag och Jonas är en jävligt bra kombo. Med två grymma personer är det svårt att inte bli ett bra resultat ihop.


You've been ear-fucking me for like two weeks now.


Nu är vi hemma från Heron och JAG HAR KÖPT EN EGEN KAMERA, YESYESYES! Den är SÅ.JÄVLA.HET. Helt röd är den, jag är fucking kär! Ap-snygg verkligen. Och såklart har jag varit kvällens paparazzi och fotat som fan, lägger in bilder från kvällen imorn. Förvisso rör det sig enbart om toffel-bilder, men ni som trots detta är intresserade kan ju kika in imorn. Fucking awesome. (stavning?)

Och jag är kär kär kär i min pojkvän. Han är as-grym. Och han är min. Och han är het. Kan man vara tokigt-ny-kär efter mer än ett år? Dum fråga, DET KAN MAN. Awesome. (stavning?)

Yesterday

Igår blev det saådär lagom röj på CP, trevligt som fan. Idag gick jag på stan med en sjuk bakfull pojkvän, sen köpte jag en svart mössa ♥ Ikväll blir det Heron+middag+bio, med andra ord chill som fan. Och mysigt.

Här är några smakprov från igår;


image242image243image245image246

LÖNING!

Idag får jag lööööön, det får inte duuuu. Eller, vad vet jag. Vem bryr sig, jag får i alla fall lön, det bryr jag mig om :-) Och satan vad det skall spenderas pengar! Ikväll blir det röj på CP och nästa vecka ska jag börja handla julklappar. Går det att köpa julklappar till sig själv? Jag tänkte nämligen börja med det i år. Känns som en bra investering, eller nåt.

Jag har massa ont i magen dock, så allt är inte på topp. Sådär konstigt ont i hela magen, känns helt skumt. Undrar om vinterkräksjukan börjar med magont? O.o HELVETE -.- Då dör jag. Jobba iad, ledig i helgen. Röj ikväll, bio+mys på Heron imorn. Jag har med andra ord en jävligt bra helg på g.

♥ Jonas, jag älskar dig galet mycket. (Även om du är ett riktigt ass ibland).

Typisk morgon.

Nathalie (Jonas lillasyster) kom hem igår efter 3 veckor i Thailand. Sötungen hade köpt en väska till mig, den var het, jag gillart' ♥

Johanna - Vad tyckte du om deras mat då?
Nathalie - Ehh, alltså... Jag åt bara Hawai-pizzor och spaghetti bolognese. Fast jag provade faktiskt stekt ris också!
Johanna - ?

Ska till jobbet om ett tag, jag är jobbarn'. Det ska bli kul (:

@ Carro

Sitter hos Carro. Berättade för henne om mina benvärmare jag köpte på Hedlandet, vilket slutade med att vi ska åka dit om en liten stund och köpa ett par till henne också. Trevligt med random bil-turer tycker jag, även om Hedlandet tar lodis-priset nr.1. Passar oss perfekt med andra ord! :-)

Igår drack jag 3 små-flaskor med julmust. Julmust är underskattat.

Sjukt seg.

Jag är obotligt seg. Det känns som om jag har bomull bakom (och framför) ögonen och kroppen känns helt slutkörd. Det är ju trevligt, såhär på måndagen. Skön start på veckan. Har dock tur, för jag är ledig idag. Det är ju bra.

Fantasin tog slut ovanligt snabbt, nu ska jag äta frulle och sedan åka hem med äckel-bussen.


Fucko.


Schh! Tyst, jag hör något. Vänta... Vet du vad jag hör?! Ryska ubåtar. Dom ligger nere i viken. Vet du vad dom säger? Dom har kidnappat Carl Prins Philip och kört upp en skrubb-borste i hans röv! Detta kom ut ur Jonas mun igår när vi låg i badkaret och han var under ytan med öronen. Resten kommer jag inte ihåg. Han är fullkomligt normal min pojkvän, helt och hållet jätte-normal.

Jag tycker om att vara lite elak. Bara lagom elak, inte jätteelak. Jag skulle kalla mitt beteende "omoget" men samtidigt "festligt". Det verkar gå hem hos Jonas i alla fall, för han skrattar mest.

T.ex:
Jonas - Hon hade inte pengar nu, så vi ska fika när hon får pengar istället.
Jag - Jaha okej, när får hon barnbidrag då? (Barnbidrag! HAHA). Ibland är jag bara för rolig.

JÄVLA RUNK

Åh jag blir så jävla förbannad! Försöker kirra så jag får en bild uppe i bloggen (för att göra den mer personlig, jävligt gay, jag vet, sug kuk), men ÄNDÅ. Jävla piss. Jag fattar ingenting. Är det jag som är korkad eller är det svårt?! HJÄLP MIG FÖR I HELVETE. damp. idfgbif<zdjncvåoiwasjhdsfhyxgn.

Jonas sa nyss - Ska vi bada ms. Kisshål? Jag tror det var för att muntra upp mig. Men det funkar inte. Jag vill döda. Himla sjärtsnopp. Plus att jag hets-äter äckligt naturgodis. Jag hatar naturgodis. Vad fan är felet på mig liksom, det undrar ju jag.

Och nu tog han toaletten före mig också, trots att jag sa att jag var sjukt skitnödig. Det gjorde ju saken bättre. AS. Nu kommer jag typ bajsa i hans skor istället, eheh. Plötsligt blev det roligare.

Vi är så mogna. (?)

Vi vaknade kl 08.00 i morse. Pigga. Vad fan är det liksom? Hur som helst, det kändes himla bra (och väldigt moget) att inte sova bort hela dagen, vi har annars en tendens att göra det. Vi låg och planerade att vi skulle ta en promenad ner på stan och ta med oss en termos med varm choklad att dricka vid slottet; slutade med att vi tog bilen ner och gick på café. Vi må vara mogna ibland, men man ska inte överdriva med sånt där, man kanske blir rynkigare och äldre i förtid då. Hur som helst, när vi satt i hamnen kom jag med den geniala idén att vi skulle åka till Hedlandet. (För er som inte vet; typ enormt lodis-varuhus som har en hel del fina grejer till sjukt låga priser). Även det gav en del vuxenpoäng. Jag kom nyss hem med 3 trosor, ett par brallor, en stor sov-t-shirt och ett par knästrumpor, totalt 201:-. Kändes bra, jävligt bra.

Damn.


Eftersom jag inte har något bättre för mig;





00.51

Fan vad trött jag blir! Gjorde ännu ett tappert försök att sova, men Jonas är fortfarande varm som fan och svårväckt som om han gått i jävla ide. Jag gjorde små smyg-försök till att "råka" väcka honom, men det är ju fucking omöjligt. Jag rörde på mig jobbigt mycket, jag suckade högt, jag pussade på honom, jag smyg-pillade t.o.m. under hans jävla kalsonger - men inget hjälper! Helt värdelöst att ligga vaken själv. Jag är pigg, och det enda som for omkring i mitt huvud när jag låg i sängen var juklappar, dessa jävulens påfund. Eller okej, det är mysigt när man väl kommer på vad man ska köpa åt alla himla människor. Men vägen dit, mina vänner, den är inte lätt.

Oh, it started just like love should.


Okej, det är fredagkväll. Jonas ligger i min säng och sover (han somnade redan under Idol). Jag gjorde ett tappert försök att sova i ungefär 5 minuter, sen gav jag upp. Jag var inte trött, Jonas kroppstemperatur lär ha varit ca 100 grader och jag fick ångest över att jag inte hade bloggat mer än en gång idag. Med andra ord; trots att han luktade oemotståndligt gott (jag har bra parfym-smak) så gav jag upp och gick hit.

Så jävla skönt med helg. Och vad som är ännu skönare är att jag inte har ett piss inplanerat. Drog med mig Jonas till Mariefred och har planerat att stanna här hela helgen och äta fruktsallad och dricka cola. Möjligtvis en promenad imorn, mer än så tänker jag inte anstränga mig. har hört att man inte ska överanstränga sig när man är förkyld. Eller jo, en grej händer imorn. Jonas ska pilla med bilen en timme, och jag har lovat att jag ska kolla oljan och kylarvätskan. Hur man gör det och var skiten sitter vet ju inte jag, men det gör förmodligen han. Och känner jag mig själv rätt kommer jag sitta i bilen och lyssna på musik medan han får kirra det.


♥ Han är ju så fin ♥


Åh uppdatera mig plix.

Det sägs att materiella saker inte gör en lyckling, och det stämmer säkert om man tänker efter (riktigt) noga. Men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag bli himla mycket gladare och kanske t.o.m. leva ett lättare och roligare liv om jag bara fick en ny mobiltelefon (nuvarande är utvecklingstörd), en egen dator (Windows Vista) och en ny digitalkamera. Det må låta patetiskt och ytligt, men det är dagens sanning. Min livsnivå skulle höjas ett par rejäla steg om jag fick dom där 3 grejerna. Faktum är att jag efter lön skulle ha råd med antingen en dator, eller kamera+mobil. Men jag tycker det är astråkigt att lägga mina pengar på tekniska grejer. Så, om typ Ingvar Kamprad eller Bill Gates lr någon annan människa med sjukt saftig plånbok läser detta - ha mig i åtanke. Jag är snäll, egentligen.

Nu tänker jag använda ett ord som jag har någon slags hat-kärlek till, men dagens väder är verkligen sjukt o-pepp. (Där har ni det). 2+ grader, knappt någon snö och allmänt ljusgrå himmel. Orka.

GIEF. GIEF. GIEF. GIEF. GIEF. GIEF. GIEF.


Random pics.




Förresten: Jag skulle behöva en Lap-Top, en ny mobil och en ny digitalkamera. Nu vet ni det, om känner känner för att plötsligt ge bort lite pengar.

Still sicko.

Jag tänker jobba idag. Tjusningen i att ligga hemma och inte göra ett piss har liksom försvunnit. (what's up with that?) Förmodligen har det att göra med att jag har blivit en himla mycket mognare människa (ehrm) som inte längre går i skolan utan faktiskt jobbar; på ett viktigt ställe! HA. Så, även om näsan fortfarande är täppt och halsen mår lite sådär så tänker jag jobba idag. (Håll i er nu...) Jag saknar att jobba. Faktiskt. Det är ju skitkul - så varför ligga hemma och äta ostbågar och kolla på film hela dagarna?

Kollade i H&M:s katalog häromdagen. Det kliade i fingrarna på mig. Sedan insåg jag att jag har ungefär 1000:- spänn att klara mig på tills jag får lön, då slutade det klia.

Jag blev helt fucking överraskad när jag kom hem till Nykvarn igår. I Hölö var det ungefär 3 dm snö överallt, i Nykvarn är gräset fortfarande grönt och det enda som ligger på marken är löv och lite frost. Snacka om lokal-snö.


Sicko.

Jag är våldsamt förkyld, och jag hatar det. Jag vill jobba idag och ha det trevligt och få pengar, men det känns inte som en bra idé med tanke på mängden snor i mitt huvud och det faktum att jag i princip har tappat rösten. Fräscht, eller hur? Nej, jag trodde väl inte det. Så om en timme ska jag åka hem och min dag kommer se ut såhär: Myskläder, täcke, gråt-film, te och toast. Himla depp, jag är inte skapt för att ligga hemma och vara sjuk. Damn it.

Johanna ♥ Jonas ♥ Johanna ♥ Jonas ♥ Johanna ♥ Jonas ♥ Johanna ♥ Jonas ♥ Johanna

emosar.


Jag har funderat på en sak; ett ämne som diskuteras lite överallt och som många förmodligen är trötta på. Detta ämne är ordet emo. Vad är emo? Vem är emo? Måste man skära sig för att vara emo? Är man emo om man skär sig? Den vanligaste (och mest korkade) beskrivningen av ett emo lyder ungefär såhär: en person som har svart hår där luggen täcker åtminstonde ett öga, som förbrukar en flaska hårspray per vecka, som har arm-värmare (självkart för att täcka sina ärr, absolut inte för att personen i fråga tycker det är snyggt), som har svart-sminkade ögon, som använder minst 2 nitbälten samtidigt (plus kedjor!), som använder önödigt stora, många och färgglada hårspännen och som ritar tårar/kryss/prickar i ansiktet. Jag tycker det är lustigt. Hela grejen om emosar är lustig. Fast det är klart - något namn måste man ju ha på "dom". Eller? För det går ju naturligtvis inte att se ut på ett visst sätt utan att det heter något särskilt. (eller inte).

Googlar man på ordet emo, får man fram detta: Emo är en typ av rockinfluerad musikstil som växte fram i hardcore- och punkscenen i Washington DC under mitten av 1980-talet. Musikaliskt sett har emo genomgått många förändringar sedan dess och gett upphov till en rad olika subgenrer, därför har termen blivit svårdefinierbar.

Därför undrar jag bara vart det gick fel?
Jag har själv fått höra att jag är en s.k. emo, och mitt svar har varit "Jaha, är jag? Det visste jag inte."

image202

Ätarn'

Idag åt jag maränger och korv med bröd till frukost. Plus té med 3 sockerbitar.

Kom att tänka på ett tidigare inlägg där jag förklarade hur extremt ohälsosam och onyttig jag är och kom fram till att om jag klagar på mitt feta arsle en enda gång till så får ni bestraffa mig på valfritt sätt. Jag beter mig ungefär som att jag har någon form light bulimi  - jag äter som fan, utan att spy.

Monday.

Eftersom min blivande man är (typ) halv-finne har jag insett att jag måste lära mig att bli en bastu-älskare. Hela bastu-grejen är ju liksom finnarnas grej. Och tur som jag har så är vår bastu klar nu, och igår invigde jag den! Att sitta ensam i sin egen bastu med soft ljus och ett stort glas Coca-Cola var den absolut bästa avslutningen på helgen. En bastu är lite som en oas kom jag fram till igår. Sen att jag har svårt att andas och får små-panik av värmen och nästan tvingar mig själv att sitta kvar; det är en annan femma.

Jag är så jävla snorig igen, jag pallar fan inte. Känner mig som världens äckel. Fast ett snyggt äckel, förstås. ^^


Lackarn'

Ytterligare en grej som stör mig enormt är när människor kallar sina vänner eller partners för första bokstaven i dennes namn. Varför i helvete gör man det? Hur opersonligt kan något bli? Är det Gossip-Girl-sjukan som har smittat alla eller har folk helt enkelt gått och blivit totalt opersonliga och amerikaniserade? Eller är det kanske tv-smittade dom har blivit? Jag tycker det är sjukt jobbigt. Typ "Idag har jag och L kollat på film hela dagen". Jaha? L? Wtf?! Hata.

something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream.


Jag har tagit priset som sämsta bloggarn' den här helgen. På något patetiskt och tragiskt sätt känns det tråkigt, samtidigt som jag kan säga att det beror på att jag har haft en jävligt grym helg med massor att göra. (omg, det där lät himla drygt, men wtf). Med andra ord; det var värt det. I fredags var det häng med Jonas. I lördags jobbade jag till 16.00 och kände mig helt död på vägen hem. Men grejen var att jag var bjuden på fest, och man är ju inte bangarn', så jag åkte på fest i/på/vid Robins "stuga" (villa) mitt i ingen-jävla-stans. Ångrar inte en sekund att jag åkte, hade askul! Och idag bakis-sov jag till typ 12.00 och har efter det firat fars dag, hä med farmor och farfar och ätit marängswisngtch. (stavning?)

de e chill.

Sär skrivning.

Är det något som kan kan få mig riktigt irriterad är det särskrivningar. Jag hatar särskrivningar. Liksom, varför vill man dela på ord när allt tyder på att man inte ska göra det? Ta t.ex. ordet "Hårproblem". Såg i en tjejs blogg för ett litet tag sen att hennes överskrift var "Hår problem". WHAT'S UP WITH THAT? Jag blir så förbannad. Att stava fel med bokstäver är mänskligt, att göra särskrivningar är INTE det. DÖ eller lär er.

Borde borde borde.


Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa, lätt.

Vilken ögonfärg har du? Grön... blå?

Vilken plats föredrar du minst? Tåg-toaletter.

Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken som glodde på mig via spegeln.

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Jonas gjorde något cp, kommer dock inte ihåg vad.

Sover du naken? Ja, man får liksom passa på att vara naken när man kan.

Vill du ha barn? Ja, jag måste bara samla ihop lite fler vuxenpoäng först.

Kan du några andra språk än svenska? Engelska och ehrm... franska(?).

Vad spenderar du helst pengar på? Att fika, äta ute och gå på bio.

Äger du dyrbara smycken? Mmmjo. Fast dom använder jag inte, dom är för tråkiga.

Vem är den roligaste människan du känner? Min pojkvän.Tätt följd av några andra...

Jag borde städa mitt rum just nu istället för att sitta här, men ofta man orkar. Bussen går ju iofs om 40 minuter, så jag skuuuulle ju hinna... eller INTE. Det gick förbi en himla piss-hund utanför fönstret nyss, kopplad till handen på en riktig yber-tant. Det var en sådan där liten vit hund som är alldeles smutsig i pälsen och tror att den är bättre och finare än alla andra hundar bara för att den får typ oxfilé på helgerna och får sova i husses och mattes säng. Jag tror iaf att det var en sådan. Ibland orkar man helt enkelt inte med såna; tanterna alltså.

I'm a little girl, trying to survive in a psycho world.


Har haft jordens segaste dag. Har blivit förkyld igen (jävla hor-förkylning) och har haft huvudvärk nästan hela arbetsdagen fram tills chefen sa åt mig att ta en Treo (som faktiskt funkade).

En rätt rolig grej hände på jobbet faktiskt. Jag stod och försökte pilla bort en prislapp på en kunds bok när - vips - min lillfingernagel (som är fejk) flög av och hamnade på disken. "Oj, där flög den, hehe" sa jag och tyckte att själva situationen kändes rätt dum i kombination med det jag sa. Jag hoppades att han (kunden) skulle skratta lite och säga något skoj, men han såg på mig, helt gravallvarlig och sa ingenting. Sådana människor gillar inte jag; såna som inte kan garva lite åt en nagel som flyger iväg. Han hade iaf kunnat göra det för att rädda mig liksom.

Jag gillar Coca-Cola. Jag ville ha Coca-Cola. Pappa åkte och köpte Coca-Cola. TACK. Sånt gillar jag ♥

image201

Är det normalt att...?

Är det normalt att ha en pojkvän som...

♥ ... Sitter i mitt knä när jag kissar?
♥ ... Kallar mig för Tjock-Leffe?
♥ ... Smygjuckar på mitt lår innan han somnar?
♥ ... Fnissar när han är trött?
♥ ... Ber mig raka hans armhålor?
♥ ... Smyg-kallar min morsa för pullan?
♥ ... Visar rumpan typ 90% av tiden han är hemma?
♥ ... Moonar groteskt ofta för mig?
♥ ... Ofta säger "kan inte du ta mig i analen?" när han är uttråkad? (Jag vet att du gillare)
♥ ... Dansar och sjunger både hemma och i bilen?
♥ ... Älskar mig så mycket som han gör?

Nej, jag trodde väl inte det. Men jag älskar det. Bästis ^_^

image199

Plus att...

... jag har börjat vänja mig vid mina lös-naglar med gay-manikyr. Det känns bra. Dom är liksom snygga på avstånd.

?


Själv har jag aldrig kommit fram till om jag är lik någon, för jag tycker helt enkelt inte att jag är det. Men det senaste dygnet har två personer sagt att jag liknar Ashley Simpson. Det är ju liksom helt okej, men själv ser jag inte många likheter alls. Kolla brudens nya näsa liksom, bara för att ta ett exempel. Men vad som stör mig är att jag ett par ggr har fått höra att jag är lik Therese Alshammar, och där går liksom min gräns för vad som är okej och vad som inte är okej.

Jag är förvirrad.

image196image198

Ska till jobbet om en timme. Det vore kul om det inte var så att jag håller på att bli sjuk igen. Det kliar i jävla halsen hela tiden och jag är snorigast. Orka.

"Frukt är också godis."

Alltså, det är ett himla projekt att skriva med lösnaglar. Om jag på bästa sätt ska beskriva hur det (för mig) känns att ha lösnaglar blir det såhär; kvinnlig och fräsch slamp-fjortis med snygga naglar som är rätt horiga och samtidigt gay. Jag vet inte vart jag har mig själv. Förvirringen är ett faktum.

Jag och Jonas ska snart se Stardust. Efter det ska vi göra fruktsallad och se Top Model, jag gillart'. Top Model är iofs också rätt gay, men ändå. Tro inte att jag tycker det är negativt att vara gay - tvärtom; det är säkert asbra för dom som är det. Men jag gillar uttrycket, för det beskriver så satans bra ibland.

Miss Attitude.


Blev en ledig dag idag - helt random. Åt, handlade och fikade med en barndomsvän som jag inte har umgåtts med på typ 10 år, det var coolt. Har setts på Stanleys ett par ggr, men idag tog vi vår relation ett steg längre. Det som var sjukt bra var att det aldrig blev tyst och pinsamt, det flöt liksom på. Jävligt kul :-) Bör göras om. Eller t.o.m. ta "en" öl, det vore nice.

Sitter här med nypåtagna lösnaglar. Jag är extremt ovan, vet inte hur det kommer gå på jobbet med massa pengar, kartonger och böcker. Meeeen det löser sig. Gäller bara att vänja sig. Fransk manikyr må vara rätt gay, men ändå snyggt. Bättre än mina himla korta hej-jag-är-en-10-år-gammal-pojke-naglar ^^

image191image192image193image194image195

And also,

I used to be blond and stupid
But yes, I dye it dark
cause it makes you think I'm smart

a dirty little young girls dream.


Oh, it started just like love should
I stole him from another girl
Not like they were a couple
Cause something wasn't right

And I'm so sad that I stole him
when you wanted him so very bad
But life's cruel when you fall for someone
that don't belong to you

I'm not sorry he's mine
I'm sorry that I made you sad
But I am even glader he's mine
And btw, I would do it once again.

image190



Enter me, please.


Riktigt sur-väder idag. Sånt där "jag-vill-använda-min-nya-vinterjacka-men-om-jag-gör-
det-så-blir-den-typ-helt-förstörd-och-dunet-blir-äckligt-så-jag-får-ha-min-uttjatade(menacksåfina)-
höstjacka-istället"-väder. Ni hajjar? Känns ju rätt störande med ny jacka och allt, som btw håller på att bli mitt nya hem. Som pappa sa igår när vi pratade om hur varm den är; "Ja, den måste nästan vara som ett litet hus". Och han var helt allvarligt dessutom. Han är söt, för det mesta.

Jag har blivit besatt av en låt, besatt! Enter Shikari - "Sorry, you're not a winner." "Anything can happen in the next half-hour..." är också helt nice.

Snart ska jag till jobbet, EJRÅ!

Typisk himla söndag, fast måndag.


Vaknade typ 10.00 (på min lediga dag) av att Carro ringde ♥ Hade det varit någon annan hade jag formodligen blivit helt sur och grinig, men eftersom jag inte har snackat med bejben på ett tag blev jag mest glad. Gick upp en timme senare och Fanny kom. Vi skulle gå ner på stan för att fika - slutade på pizzerian med varsin enorm pizza framför oss. Plus bea och sallad. Det var gott, d.v.s. tills vi mådde illa och fick typ ångest och ville spy/dö. Tröstade oss med varsin påse godis. Det kändes ju som ett bra drag. ^^



Var är "utforskaren"?

Jag är inte haj på datorer, tänkte bara säga det. Idag är jag ledig som fan. Sitter i Mariefred, ska snart träffa Fanny. Och apropå Fanny; här har ni några bilder från när hon och jag var på CP i fredags.

Fanny var nykter, jag var... inte det.


(Jonas och Torkel kom på random snabb-besök) ♥

"Svårflirtad? Nej, men ibland orkar men helt enkelt inte raka"


Jonas ska dejta Tuva Novotny. Tror han. ALDRIG. Dumma piss-test. Hon är fett snygg. Men det gör inget, för det är jag också. Ibland.

Bästa botemdlet mot en infektion i förhållandet är chips, dipp, en filt, ett bad och några cigg. Efter den medicinen är man som två nya människor/djur. Eeeh. Valfri tolkning.

Jonas lade nyss en filt över våra huvuden och sa "Nu är du fast i kärleksgrottan" och log förnöjt. Det var jävligt gulligt.

SEGAST

i hela jävla världen måste nog vara Fanny. Ringde henne nyss. Hon tankade på Statoil. I FUCKING MARIEFRED. Vad fan har hon gjort i en timme liksom? Hon är nästan lite störd. Men jag gillar henne ändå. Jag hatar bara är folk jag väntar på är sega/sena, det är allt.

Jonas köpte ny bil. Nu kommer vi (jag) vägra gå en endaste meter till i hela mitt liv. Detta innebär att vi (jag) kommer att bli feta(re) och lata(re). Trevligt.

Under tiden...

gjorde jag ett test på Internet som verkade rätt underhållande. Det gick ut på vilken kändis jag skulle passa att dejta. Jag säger bara en sak; lol. Ärligt talat. Svaret blev David Hellenius. Han är för fan 33(?) år gammal och har typ barn och fru och vuxen-stil och grejer. Så, jag skippar nog det. Han är förvisso skitrolig, men han skulle nästan kunna vara min pappa. Jag sa nästan, ok? Jag är ledsen David; jag är upptagen. Du måste vara helt förstörd.

image179

Random.

Blev en random lösning på kvällen. Jag och Fanny bestämde oss för ca en timme sedan för att åka till Södertälje och gå på CP (vilket är rätt passande). Hon kör - jag dricker. Skön lösning måste jag säga. Problemet är att jag blir påverkad efter 1 öl, och Fanny ska som sagt vara nykter. Men som hon sa - hon får helt enkelt röka en jävla massa istället. Jag ska dricka öl. Det ska bli gott. EJRÅ.

Hela grejen känns hösten -06. (Ursäkta fjortisuttrycket).
Då var det röj varje helg. Nu är man vuxen. Tror man.

image178

BTW


Jag gjorde värsta kapet; 100 :-
Dom är heta. Jag gillare.


image177

Thank God it's friday. (Imorn).

Satan vad veckorna gårr fort! Låter som en riktigt uttjatad mening, men jag måste få säga det ändå. Nyss var det depp-måndag, imorn är det pepp-fredag (: Eller, typ i alla fall. Pepp och pepp; det är iaf fredag. Sen att jag jobbar lördag är en annan historia.

Jag känner mig ovanligt fräsch faktiskt; jag är nyduschad. PLUS att jag har tvättat håret. Kändes som en bra gärning gentemot mitt hår. Till er som inte redan vet så ogillar jag att duscha, och jag hatar att tvätta håret.Men ibland är man helt enkelt tvungen att göra saker man inte gillar, i mitt fall för att undvika att vara äcklig(are). eeh.

Jävla fittmorgon.

Jag vaknade kl 05.20 av Jonas larm. Han snoozade; som vanligt. Men grejen som störde mig var ATT JAG INTE SKULLE GÅ UPP FÖRÄN 07.15 OCH DET ÄR JU HELT FUCKING OMÖJLIGT ATT SOVA SIG IGENOM ETT ANTAL UPPREPANDE LARM PÅ MORGONEN NÄR DE HAR 10 MINUTERS MELLANRUM. JAG VILLE SKJUTA HOR-KLOCKAN, MIG SJÄLV OCH JONAS. Började fan grina, så upprörd var jag. Är det inte JÄVLIGT RESPEKTLÖST att snooza i typ 40 minuter när jag ligger bredvid och behöver min sömn eftersom jag ska JOBBA TILL 19.15 IKVÄLL?
Det tycker jag. sbjdfhbgdyubhsafughubhdfbn. helvete.

Känn sympati för fan.

RSS 2.0